- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VHS digitalizálás
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy építsünk otthoni labot III. (Mit vegyek?)
- MFM HDD beüzemelése 25 év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Win-T
senior tag
válasz
vilmose33 #27 üzenetére
Szerk.: Bocsánat, nem válasz akart lenni, de mellényomtam.
Tegnap megérkezett a kütyü. Én egyszerű user vagyok, semmi audiofil hajlamom nincs, soha nem hallottam valami komolyabb, drágább cuccot szólni, így nagyon bejön a hangzása. A régi Honor Choice megszólalásával is jól elvoltam, de ez ahhoz képest egy szinttel feljebb van azért érezhetően.
Egy bajom lesz vele: én totál színvak vagyok, így a bölcső zöld-narancs-piros led töltöttség jelzése szerintem nekem használhatatlan lesz.Remélem az app küld értesítést ha merül a cucc.
Az LDAC-al kapcsolatban lenne néhány kérdésem.
- Ezt elég ha az appban bekapcsolom és működik? Vagy a telefonnak és/vagy oprendszernek és/vagy lejátszónak is támogatni kell? (Galaxy A41, Android 12, Poweramp zenelejátszó)
- Illetve ennek van értelme akkor is ha egyébként elég vegyes minőségű mp3-akat hallgatok vagy csak akkor ha flac vagy más nagyfelbontású alapanyag szól?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bőven szerzett már tapasztalatot az EarFun mire elkészült a 2020-ban megjelent Air tényleges utódja. Az árazás, a kínált funkciócsomag és a hangzás együttese most is megnyerő.
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Asztrofotózás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 10
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Robotporszívók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- XIAOMI 33W fast charger
- Apple Pencil USB C
- /06-30-76-0-56-00/ Könnyen megjegyezhető telefonszám - új, aktiválatlan Telekom Domino SIM kártya
- /06-30-7-82-82-83/ Könnyen megjegyezhető telefonszám - új, aktiválatlan Telekom Domino SIM kártya
- /06-30-7-82-82-81/ Könnyen megjegyezhető telefonszám - új, aktiválatlan Telekom Domino SIM kártya
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest