Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
-
gjoe
addikt
válasz
Szjoci27
üzenetére
Az idei a legnagyobb hulladék.
Még az sb talán a játszható kategória, de az online meccsek szánalmasak.
Tegnapi kvali meccsek:
Jobb stikkel váltás lehetetlen volt. Minden meccs manipulált. 8 meccsből nyertem négyet.
A négyből kettő győzelem volt kb jogos, a másik kettőnél én voltam a kedvezményezett.
A négy vereségből meg háromnál lejtett a pálya az ellenfélnek, pedig azok simán nyerhető meccsek voltak. Kikaptam úgy az egyik meccsen 5xg volt nekem, ellenfélnek 1.
Egyszer jutott kapum közelébe és egy lövés és gól. Nálam 10 lövés és semmi.
Kedvencem volt mikor a srác felrúgott a 16on belül. 11-es mondom legalább hosszabbításra mentem. Nem volt a labda körül animáció!!!!!!!!!!!!!!
Vakon lőttem a büntit. Gondoltam akkor legyen egy gyenge finess, de kivágtam még a stadionból is. Előre meg volt írva: NEM NYERHETSZ. -
EA's hit
őstag
válasz
Szjoci27
üzenetére
Az ilyen lapokat mindenképpen el kell adni. Ha nagyon akarsz egy Koundét a csapatba, akkor add el ezt, és vegyél harmad áron egy goldot belőle, aki minden statban csak 1-2-vel gyengébb, tehát ingame pont ugyanazt fogja hozni.
A wl-t végül 6 win után gyorsan abba is hagytam, egyetlen értékelhető lap jött, egy trade Mendy (135k), el is adtam. 180k körül van szerintetek olyan hero/ikon, akit megéri most megvenni? Bompastor vagy Riise pl. nem néznek ki rosszul LB-be, de érnek vajon annyit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Renault, Dacia topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest