Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: A végtelenbe...
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrdozer
csendes tag
Szerintem azt amit ez tud már rég tudja az OpenRA.
Modokkal még ennél többet is.
De azért ezt is ki fogom próbálni. -
wjbhbdux
veterán
Tempest Rising néven készül egy modern grafikájú CNC klón is [link]
-
AnonymusX
őstag
Nem érzem létjogosultságát ennek a játéknak. Aki nagyon nosztalgiázni akar, annak ott van a jól sikerült C&C Remastered Collection, amit bagóért lehet elcsípni leárazások során.
Ez egy arcátlan koppintás és kifigurázás.
-
GodGamer5
addikt
Az utóbbi években ez lett a divat, hogy 486-os gépekre készült játékok grafikáját újraalkotják, csak azzal nem törődnek, hogy a mai monitorokon ez maga a hányás. De nem baj mert mindent rá lehet fogni a retrora. Ráadásul pont most, amikor egy U5 engine kinyalja a seggét a fejlesztőknek...
-
csibe1
addikt
"Nem tudom miért kell ezt az óriáspixeles grafikát erőltetni, ettől nem lesz oldschool fíling, de legalább szarul néz ki."
Igen, "nagyon jól mutat" a Full HD monitoron; csak nem tudom mit.
Megnéztem a videót, és az jutott eszembe, hogy ezt most miért kellett ilyen rondára csinálni?
El is ment a kedvem tőle. -
Dr. Akula
félisten
Nem állítom hogy lenyűgözött volna. Nem tudom miért kell ezt az óriáspixeles grafikát erőltetni, ettől nem lesz oldschool fíling, de legalább szarul néz ki.
Ja és ez az új Microprose... Ez olyan mint a török Philips tévé? A látottak alapján Sid Meier nélkül nagyon nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár iPhone AIR 512GB fekete gyönyörű ALZA számla 2028 szeptember 18-ig Apple garancia Fulldoboz
- 500GB HDD -K (WD)
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090 (24GB)
- ASUS TUF Gaming RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X OC Edition
- Dobozos ÚJ Acer Nitro 5 i9-12900H RTX 4060 140W 16 GB DDR5 1 TB SSD FHD 144 HZ
- ÚJ ASTRO A50 5th Gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G1a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest