Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7647) Fire/SOUL/CD válasza Flashget (#7646) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

1. Nálam sosem volt gond az LG-vel, itt sem az írók (3 teljesen más író) a ludasak, ez biztos.
2. Eddig DL-es lemezek mind Verbatim-ok voltak, eddig 1 darabbal sem volt semmilyen gond (se rontott, se adathibás, arról nem is beszélve, hogy SecureDisk-et írok, szóval ha a felület is teljesen karcos, akkor is leolvassa az adatokat)
3. Ezzel az alapanyaggal is úgy van gond, hogy teljesen simán megírja a lemezt/lezárja, csak összehasonlítva a kikerült adatokat az eredetivel, már van eltérés. Eddig annyit figyeltem meg, hogy a hibák/eltérések a 2. layer-en vannak kizárólag.
(Első dolgom volt a Nero-ban beállítani, hogy új layer-nél ne automatikus formátumot használjon, hanem az összeállítás szerintit, szóval ez sem lehet ok)
4. Igen nekem is van Singapore meg Taiwan stb származású Verbatim-ok, ennél a lemeznél a származási ország India (na ilyenem még nem volt...)

(Azóta a másik gépen visszaállítottam egy olyan állapotot, ahol még a Noer BR 10 van, securedisk nélkül írtam és xartam el a 4. lemezt, szintén a 2. layeren, az utólsó 2G totálkáros... :W Azt hiszem lesznek üres tokjaim legalább, ezt trutymó alapanyagot meg küldöm a kályhába...

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.