Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6645) King Unique válasza DeFranco (#6643) üzenetére


King Unique
titán

Ne bonyolítsd túl :N ,v flasheld át 111L-re és írj RAM-ot,v vegyél Archivalt,de,ha ne adj' isten,vmi jobb minőségű sima. pl.INFOMEDIA mides Philips -R,v +R-re (esetleg Verba,JVC) írod és megfelelően tárolod,nem karcolod össze,azon is megáll néhány évig biztos.
V jövőre,v később,ha olcsóbb lesz veszel M-Disc-et (1000 év) és átírod arra,persze ahhoz új író is kell,v majd,ha hdd árak lemennek veszel +1 külső hdd-t azt arra.
V,ha nem félted az identitását,akkor töltsd fel online tárhelyre,az nem tönkre.
Azért a plusz védőréteg számít,egy normál DVD-nél tovább bírják (laboratóriumi tesztek stb.,külső körny.hatások hő,pára,UV fény stb. egy normál,védőréteg nélküli lemeznek odaverhetnek,ezzel szemben is ellenállóbbak),lassabban öregszenek el,de igaz se én,se kolléga nem tudjuk teljesen alátámasztani,h pl. megírásól 10 év múlva sima,v archival-e a jó/elég,v 20 év múlva melyik lesz olvasható,de nyugodtabban alszik az ember,ha egy olyanra...
De ha belegondolok a lényeg,h viszonylag jól megírva,felületét nem összekarcolva,normálisan külön tokban tárolva eddig még a sz@rabb minőségű 5-6 éves lemezeim is jók.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.