Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6635) DeFranco válasza King Unique (#6625) üzenetére


DeFranco
nagyúr

Azt hiszem DVR 111 D a pontos típus, és az everest szerint olvassa, de nem írja a RAM lemezeket.

A külső HDD-m működik, nincs vele gond, de most már szeretném optikai lemezen is látni az adatokat, tehát elérhető hordozható médián az adat.

Úgy képzeltem el, hogy elviszem a lemezt és az adatot az írás helyére, és meg is várom az írást, ez Budapest értelmesen megközelíthető helyén bárhol lehet.

Egyébként egyre inkább gondolkodom, hogy mi legyen, RAM vagy Archival, mert eredetileg Archivalt akartam, de azt meg itt sok helyen leszólják, hogy nem sok különbség van a sima meg az A. között, az elérhető JVC-t külön leszólták, gondoltam akkor legyen RAM, de azzal meg sok a macera, szóval most nagyon bizonytalan lettem.

@IRON STORM: flashelni ezért nem fogom, mert az bizonytalan, vagy 100%-ban tudni fogja a funkciót, vagy nem, ezért most nem kockáztatok

@djculture: ezért most plusz egy írót nem fogok venni, így sem használom csak évente háromszor, és ha belegondolok mennyit költöttem így is erre a fránya archiválásra, akkor ennyiből már papíron előhivathattam volna a képeket még egyszer. Ha valaki segít a RAM írásban, akkor RAM lemezre megy, ha nem, akkor megy a JVC-re vagy a linkelt Kodak DMD-re, és kész.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.