Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6623) King Unique válasza DeFranco (#6622) üzenetére


King Unique
titán

Lehet,ha csak nem vmi ősrégi íród van,ami nem támogatja. :K Pontosan milyen író?
Mennyi kép van,mert ha csak pár DVD-re való,akkor mehet akár RAM-ra is 8v vmi lentebb archivalra),csak az mind írásra-olvasásra jóval lasabb,mint sima DVD,viszont biztonságosabb.IT-nél pl.Verbatim
ITMediától én is,más is innen már rendelt,ok-s volt.JVC-ből a +ost ajánlgatták korábban,jobb az írásminősége a -osnál,de ez írótól is függ,ill. manapság össze-vissza változik,ingadozik a minőség ennél,litri az egész... :F De elvileg TY (igaz nem olyan jó,mint régen),spec karcálló védőbevonat,egy normál DVD-nél tartósabb azért,én vettem mind2 fajtából kb. 1-1,5 éve és nincs vele gond,olvashatóak. :K Persze mostanság ki tudja milyen hengert fog ki az ember,de azért nem rossz lemez.
8x Archival Verbatimok jó még,a Gold Archival,v a MediDisc,írásminőségre jók,bár néhol picit gyengébb a más top lemezektől,de nem vészes,meg védőréteg a fontos.

Ha csak pár lemeznyi,akkor időtállóság miatt lehet érdemes befektetni pár RAM,v Archival lemezbe,igazán fontos adatok megérnek annyit,mint utólag a bosszankodás,h spóralgattam...
MM-ben is akár lehet venni Verba Archivalt, v szokott lenni 8x Kodak Gold v Kodak DMD (100 évig bírja,bár ez inkább csak marketing...),akár személyesen is átveheted Amúgy MBI a midje,ami nem a legjobb írásminőséget produkája,de,ha nem is 100,10 évig azért vsz megállhat rajta a cucc.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.