Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2514) kali válasza Henicica (#2512) üzenetére


kali
legenda

a verbatim dvd-r vagy dvd+r lemez tökéletes lesz!
az írás sebesség beállítása; a másolandó dvd lemez be a meghajtóba, utána elindítod a nero burning rom alkalmazást, amikor felugrik az új összeállítás ablak, akkor kiválasztod, hogy dvd lemezzel akarsz dolgozni, utána kiválasztod a dvd másolás funkciót, és itt kiválasztod az olvasás beállítások fülön, hogy dvd-video profil lesz alkalmazva, utána az írás fülön beállítod az írási sebességet, és írás!
az nem igaz, hogy a lassabb írás mindig jobb is! író/firmware - lemez/mid párosítás függvénye a dolog! egy adott író - a rajta lévő firmware mellett -, az egyik médiakódos lemezt 8x sebesség mellett írja meg jobban, a másikat 12x sebességnél, a harmadikat meg 6x vagy 4x írással - mert esetleg gyengébb minőségű a lemez...
főként az újabb típusú íróknál igaz, hogy megfelelő minőségű lemeznél, jobb minőségű eredmény születik 8x vagy akár 12x sebességű írásnál, mint 4x sebesség esetén!
az íród esetében prbáld ki a használni kívánt lemezt több sebesség mellett is (lehetőleg friss firmware verzióval) majd kiderül, hogy melyik az optimális írási sebesség.
hogy érted azt, hogy lehagyta a film végét?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.