Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2223) #95590400 válasza kali (#2222) üzenetére


#95590400
törölt tag

én annyira nem vagyok elragadtatva a tajójúdenttől sem, mcc-s alapanyagra meg akkor sem írnék, ha ingyen osztogatnák. anno sikerült kifognom rögtön 2 hengerrel, amit sem az lg, sem az nec íróm (meg nem mondom már fejből mik voltak a típusok pontosan) nem komált, amit megírtak, az is offos lett pár éven belül, legalábbis az utolsó harmada. és nem nem hamisított volt, ppéter szerint sem.
szóval arányaiban nekem verbatimból lett a legtöbb selejtem. utána rögtön pluszos ridisc, meg mínuszos, aztán pár traxdata- monnyuk utóbbiak meglehetősen csúf körülmények közt tárolódtak, ja meg összes (kb. 5-10) rózsaszín arita, de arról már akkor is tudtam, h söralátét, de annyira gusztustalan színe volt, h már szép, és nem akartam kihagyni a dolgot :DDD
arany ricohra írok jópár éve kizárólagosan, gondom nem volt vele, most ugyan a satás lg íróm ebben a miniitx lapban szokatlanul sokat rontott (olyan 7% körüli hibaarány), de ezt betudom a ganaj sis-es alapoknak, meg a rettentően szar ide drivereinek. 1 napos küzdelem volt, mire sikerült olyan drivert rátukmálnom, ami egy írás után nem áll vissza pio módra.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.