Hirdetés

2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2199) WindyJoe válasza ANT (#2189) üzenetére


WindyJoe
aktív tag

Annyit, hogy használod, és ha nehezen olvassa átírod. Nem polírozgatásra gondoltam... (:

Amúgy nekem is van még princo lemezem is ami több mint 4 éves, és jobban olvassa, mint egyes mostani TDK lemezeket...

Amúgy meg igazad van, az a 2 évente kiadott 5000 Ft irtózatos összeg... Nem is éri meg rászánni ennyi pénzt, főleg ha belegondolunk, hogy pl. a kiírt, irtózatosan lényegtelen és teljes mértékben pótolható családi képek esetleg 1 évvel tovább is visszaolvashatóak, esetleg jóval nagyobb esélyt adva ezáltal annak, hogy időben észrevesszük a visszaolvashatóság romlását, és időben le tudjuk menteni róla az adatokat.
De ez csak egy példa.

Másrészről az ember majdnem 2 évente gépet is cserél, így a régi író maradhat a régi gépben, és az egészet ócsóé rá lehet sózni egy ismerősre/rokonra. Aki amúgy se világmegváltó dolgokat akar a leendő számítógépével. (Magyarán szétb@szni jó az... (: )
Így kapásból csak kb. 3000 Forintjába van az embernek egy vattás új író, új lézerdiódával, pontosabb fókuszáló mechanizmussal, pormentesen, stbstb...

(Már csak azért is írok ilyeneket, merthogy DVD lemez tapasztalatok topikban vagyunk, és gondolom aki ide jön kérdezősködni, az nem havi 1 lemezt ír.)

Harmadrészt pedig ez az én véleményem, mindenki olyan hiper-szuper lemezt vesz, amilyet akar, aztán megírja azzal amivel akarja (meg tudja). Voltak régen is jóféle írók és most is, és a régi jó írók még ma is működhetnek jobban, mint a mai rosszabb típusok.

PS: Épp most írtam meg egy a fentebb már említett kb 200 Ft-os datawrite DL lemezt hibátlanul egy pio 112-es íróval. (Aki lusta visszaolvasni annak elmondom, hogy nec 4550 és 7200-as íróval sem tudták megírni...)

Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.