Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#15106) qnadam válasza verybigboy (#15104) üzenetére


qnadam
veterán

miért kellene egyetérteni? :)
nem gondolom, hogy most nincsenek jó termékek, mint ahogy régen is voltak szarok. ha akkor mindenki csak jót akart volna gyártani, nem lenne értelme ennek az egész topiknak :D viszont ha adattárolásról van szó, rég rossz, ha a termékkínálat jó ha negyedét lehet megbízhatónak tekinteni, és fórumokból derül csak ki, melyik lemez melyik íróval lesz jó.

nemrég előtúrtam a régi dvd-imet, és megpróbáltam lementeni a tartalmukat. a nagy részük működött (azért mindig igyekeztem a drágább lemezek felé menni), de a nem működők közt voltak márkás, jónak mondott darabok is.
emellé bejön, hogy a négy és fél gigabájt egy kényelmetlenül kis adatmennyiség. innentől számomra sokkal kényelmesebb egy nas, amit bárhonnan el tudok érni, elfér rajta kb háromezer lemez tartalma, egyszerre kéznél van az egész tartalom, szól ha valami baja van, folyamatosan menti a tartalmát felhőbe, és ha a három hdd-ből az egyik kiesik, még mindig nincs semmi probléma (de ha van, még mindig vissza tudom tölteni).
nem állítom, hogy az egész dvd technológia úgy rossz, ahogy van, csak azt, hogy az én igényeimmel kevéssé találkozott :)

istálló? gazemberség? hupákolás?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.