Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Meggyi001: A kérdés...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Kell vele szórakozni, de majd csak jó lesz.
Mondjuk próbáltam beállítani a magyar Nemzetek Ligája meccseket, de nehéz összehozni.
Ha beírom, hogy Magyarország, akkor kidob mindent. Jó lenne úgy, hogy Magyarország* (élő)-t írok be, de akkor megint gond, hogy nem csak a focit rakja be. Az lenne az igazi, hogy tudnék keresni a Magyarország-ra és a Nemzetek Ligája kulcsszóra egyszerre. Az mondjuk az EPG hibája, hogy élőnél a címben, ismétlésnél az alcímben vannak a csapatok, de így mindkettőben kell keresni."képes a számítógép alvó módból elindulni és rögzíteni a műsort, végül visszaaludni"
Nem altatom a gépet, ha nem vagyok itthon, akkor WoL-lal ébresztem, aztán a felvétel után meg kikapcsolja magát. Egyébként az időzítővel úgyis szórakoznom kell, mert az RS nem tudja, hogy mikor vagyok itthon és mikor nem. Ha itthon vagyok, akkor nem is kell a felvétel után kikapcsolni.
"az ütközésekre gondolsz? azt a Prioritynél lehet megadni egy 0-100 ig terjedő tetszőleges számot, és ha ütközés van két műsorral akkor azt fogja felvenni aminél magasabb az a szám."
Nem az ütközésekre gondoltam, azzal nincs gond, dual tunerem van, hármas ütközés meg csak ritkán fordul elő. A Real-t meg csak példaként írtam, nem nézem, csak a közösségnek veszem fel, ahogy a Barcelona és az Atletico Madrid meccseit is.
A Juventus jobban érdekel.A Gmail-es cucc meg nem akar összejönni, egyszer jött egy e-mail, hogy letiltotta a hozzáférést, akkor bekapcsoltam a kevésbé biztonságos alkalmazásokat. De utána is azt írja ki, hogy nem jó a felhasználónév/jelszó páros...Szerk: Megoldódott, valahogy megint kikapcsolt a kevésbé biztonságos alkalmazások engedélyezése. Most már megy az e-mail.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i7-10610U, 8GB DDR4) Akció!
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Mondjuk próbáltam beállítani a magyar Nemzetek Ligája meccseket, de nehéz összehozni.