Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:58:47

LOGOUT.hu

Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5987) bava


bava
csendes tag

Korábban Solo Lite-om volt, most lettem egy Max 4K tulajdonosa és a régebbi lejátszóhoz képest egy dolgot nem találok. A beállításokon belül a lejátszás/nyelv menüben be lehetett állítani az elindított film alapértelmezett audio nyelvét és, ha több nyelv volt a filmen, akkor automatikusan azzal indította el, függetlenül, hogy hanyadik volt a sorban az adott nyelv. Most nem látok ilyen lehetőséget és minden elindításnál ki kell keresgetni a kívánt nyelvet.

Illetve a forced feliratot sem ismeri fel, vagy bekapcsolom beállításokban, hogy indítsa el a feliratot, akkor a sorban az első feliratot mindig elindítja (akkor is azt, ha nem az a forced), vagy kikapcsolom ezt a funkciót és akkor nem indít el feliratot még akkor sem, ha a forced megjelöléssel el van látva.
A kérdésem, hogy, ha valakinek van esetleg korábbi firmware-el tapasztalata, ez eddig sem működött, vagy érdemes visszaállítani valamelyikre? Az előző Dune lejátszómnál volt, hogy inkább régebbi firmware-el használtam, mert abban voltak jobban működtek, számomra fontos funkciók. Köszönöm!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.