Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:58:47

LOGOUT.hu

Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1906) kezo0 válasza Ejelhar (#1904) üzenetére


kezo0
addikt

Egyrészt félek én kicsit egy újabb user létrehozásától a Win 10 alatt (mivel a Win 10 topikban leírt számtalan fennálló probléma között az is egy többször emlegetett hibaforrás, amikor több user van a gépen: néha alapvető jogosultsági ill. azonosítási gondok forrása, esetenként megnöveli a gép bootolási idejét stb., nem beszélve arról, amikor nem is lehet törölni egy problémát okozó felhasználói fiókot a gépről), másrészt az sem biztos, hogy ami megoldás a Win 7 alatt, az nem okoz-e kifejezetten gondot a Win 10 alatt - ahogy erre utaltam is. Most van egy jól működő Win 10-es gépem, egyetlen felhasználói MS-fiókkal, és ezzel úgy tűnik, a szerencsések közé tartozom... Szóval nem biztos, hogy én szeretnék lenni az első, aki a leírt módszert Windows 10 alatt is kipróbálja. Majd ha lesz legalább egyvalaki aki szerint ott is probléma nélkül működik, akkor, talán...
De persze nagyon köszönöm a segítőkészséget, hiszen azért jöttem ide. :) Csak egy kicsit gyáva vagyok ilyen mókolásokhoz.

Ui.: Esetleg megpróbálom a jelenlegi MS-fiókos felhasználónevemet úgy megváltoztatni, hogy mondjuk nem töltöm ki vagy a vezeték- vagy a keresztnév rubrikáját, hogy a felhasználónév egyetlen szó legyen. Nem tudom, ezt engedi-e a fiók. Ha igen, akkor megnézem, úgy mi a helyzet. (Mert így maradhatna egyetlen user a gépemen.)

Szerk.: közben látom, amit írtál, akkor ezek szerint nem is érdemes ezzel sem próbálkozni. :(

[ Szerkesztve ]

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.