Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:58:47

LOGOUT.hu

Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1674) Technoman


Technoman
őstag

Gondoltam, készítek egy, az Androidos applikációval kapcsolatos szösszenetet:
A héten elkezdtem egy kicsit játszogatni a telóra/táblára felrakható appokkal, mivel a kis édeshez adott táv már kezd egy kicsit elfáradni. Sajnos a forgalmazó, kicsit borsos áron adja a táv.ot (cca 9e és már a gombok sem foszforeszkálósak )
(DMC, Dune HD RC, NA Remote for Dune HD appokkal bohóckodtam, egy Dune HD53 Lite cuccoson Yadis-sal és iDune-el "megkatalogizált vinyókkal. A filmeim/sorozataim .mkv-n vannak. Vezérlő egy "no name" tablet volt (Dual x 1,3 Ghz, 1 GB, 4.2.2). A Dune LAN-nal, a tábla ugyebár WLAN-nal volt összekötve)

A DMC
Nem rossz, csak az a baj, hogy nálam csak a yaDIS-t látja, az egyszerűbben kezelhető iDune-t már nem. Azon kívül, ha ugrik a gép IP címe, nem annyira egyszerű átváltani. Cserébe a leglátványosabb kezelőfelületet biztosítja a 3 app közül.

NA Remote for Dune HD
Jó lenne, meg tetszik is, hisz közel uazt tudja, mint a fenti DMC app, csak ő az iDune-t látja. Viszont ha így indítom el a filmet cca 20 mp múlva elkezd akadni a film (.mkv) gondolom ez annak köszönhető, mert ebben az esetben a táblagépen keresztül megy a lejátszás és a vezérlés, ill. ott a WIFI, ami tudtommal nem nagyon szereti a 720/1080p-t (kipróbáltam még gagyi .avi/Xvid-del, ott minden ment, mint a karikacsapás) Ráadásul cca 1 perc míg a film betöltődik. Mivel mindenem 720/1080p, sajna ez az app nálam kiesett :(

Dune HD RC
A másik kettőnél jelentősen egyszerűbb app. Nincs meg a lehetősége, a már fentebb is említett katalogizáló rendszerek szinkronizálására ill használatára, Bár itt is lehet tallózni a mappák között de nem annyira látványos a felület. Viszont csont egyszerűen müxik. IP cím változásnál tök egyszerű átállítani.

Ti melyiket használjátok, melyiket szeretitek, mi ezzel kapcsolatban a meglátásotok?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.