Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:58:47

LOGOUT.hu

Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1661) Sedwick26


Sedwick26
tag

Kipróbáltam....felraktam a DunePad plugint, így látta is egymást a teló és a dune. Ugye 50 fájl imprortálásig lehet fizetés nélkül használni, de ez esetben ez is megfelel. Ha beválik, akkor fizetünk...de sajnos nem vált be. Több gond is van, amit lehet ki lehet küszöbölni, ha jobban megismeri az ember a progit, de első blikkre az importálásnál mindig belefagy. Kilépés, majd vissza. Az importálást ettől függetlenül elvégezte, bár kérdéses, hogy több adatnál akkor mit csinálna, mindegy.
A másik, hogy az importálásnál ömlesztve rakja be a dolgokat, 3 albumot raktam át, és sorrendben ugyan, de fájlonként jöttek a számok.
Ez után, mikor már az importált állományból indítok valamit minden zajlik ahogy kell. Mindaddig, amíg vége nem lesz a számnak. Utána semmi, nem jön a következő.

Lehet hogy én csináltam valamit rosszul, mindenesetre a megoldást, ebben a progiban sem találtam meg.

Hogy mi a problémám?....továbbra sem tudok elindítani zenét és lejátszatni a mappában lévőket. Eddig a Na Remote pro volt a legközelebb a megoldáshoz, mivel az, ha nincs takarító-gyorsító progi a telón, és hagyjuk futni a háttérben, akkor indítja a következő számot, igaz pár másodpercig gondolkodik közte, de legalább elindítja. Ha kiszedjük a telón a futó alkalmazások közül, akkor viszont ez sem indít semmit, mivel nincs mi indítsa. Minden szám után a progi ad parancsot a következő fájl lejátszására. Olyan valami kellene, ami a dune menüjébe férkőzik be és indít el dolgokat-onnan. Így, ha a telón akár egy kamion is átmegy, sem okoz a dune-nek gondot, mivel már el lehet engedni a kezét. Az eddigi összes progi főnökösködik, mindig csak azt csinálja a dune, amit ez mond neki, ha eltünik a képből, akkor megáll a tudomány.

Majd ha lesz beépített hdd, akkor lehet jobb lesz a helyzet és a Dune Rc vel lehet majd tallózni, ahogy ezt blakey említette, remélem igazal lesz :R

Köszönöm a tippeket...assz'em elfogytak a remote appok dune-re, nincs más amit kipróbálhatnék....

Ha van észrevétel, tanács, ne tartsátok magatokban.

:R

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.