Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:58:47

LOGOUT.hu

Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1502) gyeniko


gyeniko
őstag

Segítséget szeretnék kérni! Lehet, hogy ez nem a legmegfelelőbb topik, de elsőre nem találtam olyat, amely jól illik a kérdésemhez: a vendégeink folyamatosan kiröhögnek a távirányító "hegyek" láttán, folyton arra buzdítanak, hogy állítsak rendszerbe egy univerzális valamit.
Kezdem megadni magam, de nem ismerek olyan cuccot, amely:
Viszonylag nagy és megvilágított kiejlzővel bír.
Kezeli az összes otthoni eszközt (kb. 30 db)(Dune-k, Pio-k, Samu-k, LG-k, Sony, Denon-ok, Marantz-ok, Yamaha, Cisco STB, Runco, remélem, nem meradt ki semmi).
Csoportokba rendszhetőek az egyes helyiségekben lévő rendszerek, hogy hurcolászni tudjam szobáról-szobára (ha nem nagyon drága, akkor elvileg lehet helyiségenként egy-egy dedikált távirányító is).
Versenyképes abban, hogy nem kell 26.762 gombnyomás egy-egy művelet végrehajtásához, mert az több figyelmet igényel és lassabb, mint felemelni a megfelelő távirányítót és megnyomni rajta pontosan 1 gombot.

Elsőre okostelóra, vagy tabletra gondoltam, de vajon létezik-e olyan app, emely "mindent visz"? A Logitech-eknek az a bajuk, hogy kicsi a kijelzőjük, ezt ókuláré nélkül nehezen böngészem.

[ Szerkesztve ]

Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.