Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:58:47

LOGOUT.hu

Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1139) Technoman


Technoman
őstag

yaDIS-al kapcsolatban lennének kérdéseim.
Elkezdtem vele játszani, a filmjeimet már le is szkenneltem (2x 2 TB), importáltam. Müxik is, a logikáját is kezdem érteni (ha a progiban 2 tárhely esetében csak az egyiket engedélyezem, akkor csak azt teszi be a Dune yaDis mappájába)
Szóval, eljutottam a sorozataimhoz. Na, itt már csinált nekem egy két érdekes lépést.
1. hol lehet beállítani, hogy egy fix sorozaton belül az évadokat, egy banner alatt futassa a Dune-ön (pld. megcsináltam XX sorozatot, ami 2 évadból áll, minden évad és epizód külön-külön mappában van, mindegyik el van magyarul vagy angolul nevezve (pld. 01 Ingyombingyom), az évadok elnevezése pedig 1. évad, 2. évad) Ettől függetlenül, ha elkészítem és importálom, a Dune-nél ez már külön-külön bannerként jelenik meg (tehát a sorozatom máris két részletbe látható, nem egybe)
2. ugyan úgy hagytam mindent a progiban (mmint a filmek elkészítése után) mégis mindent angolul írt ki (leírás, stílus, stb). Hol lehet ezt át állítani, ha lehet?
3. hol lehet módolni a formátumon, mivel a poszternél már nem írja ki, sem a hangsávot, sem a feliratokat?
4. na ez a legérdekesebb. Ezután elkészítettem egy másik, YY sorozatot is. Hogy ne legyen kavarodás, a mappa beállításnál csak ezt az egyetlen sorozatot állítottam be. Mindent megcsinált, majd az általam már előzőleg leszkennelt és importált sorozatomból átemelte az ottani epizód képeit és a leírásait (?) , de a stáblistát meghagyta. Azaz teljesen összekutyulta/mixelte az két teljesen különálló sorozatot.

Van ezekre valami megoldás, vagy én csináltam valamit rosszul?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.