Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Köszönöm szépen

-
Ablakos
addikt
válasz
klimokrisz
üzenetére
Ezt használom jelenleg. Azt gondoltam van valami cizelláltabb megoldás.
-
snorbi82
senior tag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Azért köszönöm a segítséget. Még próbálok vele küzdeni, hátha rájövök. De szerintem csak valahol ki van tiltva erre a részre az autó cron... Mert kézzel indtom, simán végig megy. Bár most néztem az egyik résznél a cron kb 1,5 perc volt. Nem lehet, hogy ezért van kilőve?
(egyébként servert és hálózatot simán megcsinálok. Sajnos nem tanultam php programozást. Amit tudok, azt magamtól amit megtanultam). -
snorbi82
senior tag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Nem adhatom ki a címet (mondjuk, amúgy is csak a login oldalt látnád) . Ez csak majd a vevők láthatják. Az SAP szinkorn miatt kellett a fejlesztő cég. Egyedi felületek, számlák, stb. Egyébként már csak ez a cron nem működik. Nekem nem is ez a feladatom. WordPressbe össze tudok ollozni egy weboldalt, ahoz képest egész jól állok. Valószínű ezért nem találom a hibát.
-
snorbi82
senior tag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Nincs hiba benne... Látszólag minden tökéletes.
A fejlesztő céget is kérdeztem, de mivel Ők 3 éve készre csinálták (ezen jót nevettem) meg már azt sem tudják, hogy állt meg a dolog, meg aki fejlesztette sincs már ott, meg az egészet amúgy is egy mentésből szedték elő (lehet nem is végleges), oldjuk meg.
Ilyenkor jön az, de hát ki lett fizetve. Persze ki, mert a cég tulajnak valami haverja ajánlotta és nyugodtan fizess nekik, ők jók...
-
snorbi82
senior tag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Szia! Ha működne, akkor én lennék a legboldogabb.
Azt beállítottam 3 órára, de ezek a modulok nem frissülnek, így a rendeléseket nem emeli át. Csak ha kézzel indítom el ezt a menüből ami így nézz ki: admin/cron order; admin/cron offer. Ha ezekre rányomok, akkor az .inc (PHP) fájlok lefutnak és megjelennek az adatok. -
Ablakos
addikt
válasz
klimokrisz
üzenetére
Core szinten benne van a D8-ban. Használom is field-ekhez. Én a tartalom title mezőjét szerettem volna egy értékkészlethez kötni, hogy biztosan ne lehessen akármilyen címet adni a tartalomnak.
-
drup
junior tag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Te se tudsz aludni?
-
Dexter68
addikt
válasz
klimokrisz
üzenetére
Na, ebből megértettem, hogy meg kell küzdjek velük
Mindenesetre köszi. Nem is értem, hogy gondolták. Ez rosszabb, mintha valakinek odalöknék egy WP sablont, hogy nesze, bár ott könnyebb, mert általában van csatolva egy preview.png, meg ott a css... Meg ugye ahhoz értek 
-
cigam
titán
válasz
klimokrisz
üzenetére
Mert nem tudtam, hogy fontos

A plugin valami ftp-n keresztül akar frissülni, de nekem nincs olyan. Localhost-on próbálgatom Apache+MariaDB kombóval. Kis fáziskésésben vagyok, mert a manuel 22. oldalánál járok, és a hetvenedik oldal után taglalja a rendszer telepítését. Próbálom behozni a hiányosságaimat, de lassan megy az olvasás

Köszönöm az útmutatást!
-
cigam
titán
válasz
klimokrisz
üzenetére
Mégse lett jó. 8-hoz még nem készültek el, vagy nem is lesznek elérhetőek.
Érdemes downgrade-elni, vagy előbb utóbb minden elkészül 8-ra is? Na de addig mit csináljak? Szorgosan olvasgatom a 7-es (magyar)kézikönyvét, de még nagyon az elején járok.
-
cigam
titán
válasz
klimokrisz
üzenetére
Köszi!
-
Jeno.L
tag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Admin felületen a gyári Drupál és nem a saját sablon van beállítva

Am nem csak az én oldalom, pl a Raiffeisen bank direct net oldala sem megy most vele...mármint Chrome-l
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055, 100% Akkumulátor
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Azt beállítottam 3 órára, de ezek a modulok nem frissülnek, így a rendeléseket nem emeli át. Csak ha kézzel indítom el ezt a menüből ami így nézz ki: admin/cron order; admin/cron offer. Ha ezekre rányomok, akkor az .inc (PHP) fájlok lefutnak és megjelennek az adatok.