Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4370) mekker válasza lezso6 (#4368) üzenetére


mekker
őstag

Igen, mert te szigorúan iparosmunkának fogod fel. Pedig általában nagyon fontos a kontextus, még ha dnb-ben ez annyira nincs is jelen (vagy amikor igen, nagyon érteni kell hozzá).
Aki nem a bulik miatt szeret bele vagy nem buzul bele a drum and basses pátoszba, az nem is nagyon marad meg ezen a vonalon. Nekem például10 évig tartott a tejfölösdobozon csutkáig tolt *fúdebaszózenétől* odáig eljutni, hogy ténylegesen a zene miatt élvezem azt, amit hallok.

A háttérinfó is nagyon fontos lehet, különösen az ilyen nagyon epic dolgoknál. Hiába van benne a hangsávban minden fontos infó, 2-3 hallgatásból holtbiztos, hogy nem találsz rájuk (és kb ennyi egy szám átlagos élettartama). Erre jó a társművészet vagy a kommentár. Vagy például vannak számok, amiknek csak élőben van valós értelme.

Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.