Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Idén még ki akarom tolni 1s 75-ön. Aztán jön a tél, szimezés, lakásautomatizálás
és jövőre tavasszal nyitok egy 2s 85 1102 vassal. Még most rendelek 4 mocit a 3br-ből, és még ősszel azt és a mostani 4 happymodelt gallyra teszem, és ezzel bye bye 75 szerintem. Addigra az aksik is kifinganak kb.
Kamera, kontroller mehet abba, váz, moci, prop, aksi kell majd. Minden mást (kontroller, töltő, táv, szemcsi) összeszedtem már. Még kap egy külső vevőt, és ezzel szerintem jövőre el is leszek. Most ilyen takarékosba nyomom.
szerk - amúgy a 85-ös váz aio cammal annyi mint a 75-ös az eos+vtx kombóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség
és jövőre tavasszal nyitok egy 2s 85 1102 vassal. Még most rendelek 4 mocit a 3br-ből, és még ősszel azt és a mostani 4 happymodelt gallyra teszem, és ezzel bye bye 75 szerintem. Addigra az aksik is kifinganak kb.