Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cifu: F-47, az új csúcsvadászgép
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem a 35k km-es nagyátlagom 13,2 liter, de nyilván bármennyit meg tud enni.
Amikor augusztusban a Transzalpinát meglátogattuk, ott szűk 600 km-en, 4 tankolásra ezek jöttek ki:
-
válasz
Donki Hóte #49 üzenetére
De, az Alfa teljesen olasz. A Junior az első modell, ami a márka 114 éves fennállása alatt nem Olaszországban készül (hanem Tichy-ben, a lengyeleknél, ahol anno a Polski-Fiat is). Emiatt az olasz politika beleszállt az Alfába, bár inkább elsősorban a Stellantis-ba, Tavares-be, hogy nem adhatják neki a Milano nevet. Az egyre gyengébben muzsikáló olasz autóipar és a Stellantis-ban a franciák növekvő befolyása miatt kellett egy kis politikai melldöngetés. Ennyi. De attól méh a Juniort is olasznak tartom. Olasz tervezés, olasz hagyományok.
De az, hogy az Alfa úgy en bloc ne lenne olasz, nettó baromság
adamssss
Hajrá! Kerüljön címlapra 😉 -
válasz
Donki Hóte #42 üzenetére
Télen azért érdemes télit használni (vagy minimum 4évszakost). Még ha szárazon, nem olyan hidegben jobb is valamivel a nyári, de hideg nedves, nyálkás, latyakos körülmények között sokkal rosszabb. És ugye ha több napos útra indulsz, semmi nem garantálja, hogy nem üt be a sz@r...
De télen úgysem hozom ki több napra max egy 20-30 km-es karikára, hogy megforduljon benne az olaj meg a hűtővíz.
Mr. Y
Sztem értjük. Hidegen hagynak az olasz vasak. Megértem, bennem sem mozdul meg semmi egy bármilyen JDM láttán. De ha írsz róluk, nem fogok odakommentelgetni, hogy ez engem mennyire nem indít be. Tégy te is így -
válasz
Viktor0610 #21 üzenetére
Ez lehet az akkor. Régen nem lehetett "véletlenül" címlapra kerülni, sőt, kimondottan nehéz volt. Egy írásom volt anno a címlapon, fél évet pihentették, mire kikerült...
-
-
Dehogynem, az öndindítót villany tekeri
#5 AuraSync
Téli gumira azért nem költök, mert szar időben, sós-latyakos viszonyok között úgy sem veszem elő. Arra ott a másik autó.De száraz körülmények között sem tudja azt a tapadást a télivel, mint melegben a hozzá tervezett homológ P Zero Corsa abroncsokkal. És frusztráló úgy közlekedni vele, hogy tudod, hogy nem hozhatod ki belőle, amit tud. Kaparja a koponyád belülről.
Ezért inkább télen pihentetem és ha napsütéses, száraz idő van, akkor 2-3 hetente gurulok vele kicsit, hogy ne álljon olyan sokat.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Elvittem idén utolsó körére az autót. Gondoltam gurulok kicsit a városban. Tiszta idő, van 7 fok, napon talán 10 is....
- Playstation Store (PSN) ajándékkártya 10K kedvező 8.8K áron!
- SAMSUNG Galaxy Tab A9 8,7" 64GB WiFi Kék Tablet (SM-X110NDBAEUE) - bontatlan - eladó!
- Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black - gar.: 2035.01.14.
- Eladó: ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4090 24GB GDDR6X
- ASUS ROG ASTRAL RTX 5080 O16G GAMING
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Honor 70 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest