Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hadeska22

aktív tag

LOGOUT blog

válasz Geller72 #33 üzenetére

Ha valaki megteheti, hogy akár 2-3 autót is fenntartson akkor persze, ez is egy járható út. Én az enyémet mindenhova használom (pont most raktam rá téligumit) és élvezem még a városi cruise-t is. (Még gyerekülést is raktunk bele! ;] ) Lehet nem a legjobb módszer a megőrzésre / bekefetésre de ez volt az álomautóm és szeretném kihasználni minden percét :)

Majd esetleg privátban küldhetsz pár fotót az említett darab/okról ha nem bánod :)

Azt aláírom, hogy nekem személy szerint van preferenciám V8 és V8 között, de azért annyira nem rosszak azok a német kocsik :D. Szvsz nagyon kevés ember van még autószeretők közt aki ténylegesen úgy elemzi, hogy az "egyik egy műalkotás a másik meg konzervdoboz". Megtudom számolni két ujjamon, hogy az ismerősi és családi környezetben hány embert hoz lázba ha meglátják /meghallják az autóm :).

• Hadeska22

aktív tag

LOGOUT blog

Hogy mondod el annak, akinek az autó csak egy helyváltoztatási eszköz, hogy mi az Alfa Romeo
    Nem kell ehhez Alfa Romeo, elég akármilyen kicsit erősebb kocsi (jobb fajta V6 de inkább V8). Amúgy egyetértek, de azt is érdemes látni, hogy manapság (legfőképp ezek) a járművek
    1. kezdik elveszíteni jelentősségüket (fiatalabb korosztállyal beszéltem + oktató ismerősömmel)
    2. a nagy többségnek tényleg azt a célt szolgálja, hogy eljusson A-ból B-be.
    3. Manapság sokan car-sharing szolgáltatásokat használnak (mert sokszor olcsóbb)
    4. Nagyon sokan EV-re vagy hibrid SUV-be invesztálnak

Az meg ugye a másik része a történetnek, hogy ezek a gépek általában rengeteget esznek. Az enyém is habár autópályán 11.5-t / 100km, városban minimális dugóban képes 16+/ 100km-t hozni. Azért a benzin ahhoz képest sokba kerül, hogy lényegében iddle módban kiizzadja magából azt :D (Az más kérdés, hogy akár még 30-40-nel való araszolgatás is élvezetes)

Mindenesetre jövőre mindenképpen folytasd a szériát :)

Új hozzászólás Aktív témák