- Vigyázzatok a jófogással!!!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internet fejlesztés országosan!
- Asszociációs játék. :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ilyen kocsit általában nem azért vesz vki, hogy eljusson A-ból B-be. Gondolom, neki is van másik, hétköznapi használatra "tartott" autója, ahogyan a legtöbbünknek is, akik az mellé vesznek egy "játszós" kocsit..már aki megteheti. Ha így van, akkor az amolyan casual kocsi... Nekem is van.. Külföldön dolgozom, ha hazajövök másfél-két havonta, és az alatt az egy hét alatt, amíg itthon vagyok, megtankolom, egy-két tank benyát kitolok vele és elrakom. Télen én sem használom, szeptember végén, október elején fél évre kivonatom a forgalomból is ideiglenesen, aztán március végén, április elején visszahelyezik. Még csak téli gumim sincs, ki sem állok vele, ha szar idő van. Relatíve "olcsón" hozzá lehet jutni elég erős kocsihoz, nekem kicsivel 3 milla alatt sikerült egy patika 645Ci-t megkaparintani. Ez nem csak hobbi, valamilyen szinten befektetés is lett belőle, mert eladni nem akarom, a hatos széria meg mindig is egy kicsit kuriózum volt, főleg ekkora motorral..már most nem lefele, hanem felfele megy az ára.. ~10 év és kb. az lesz ezzel is, mint anno a 850-el..1-2 milláért hozzád vágták, most meg 10 milla alatt alig találsz..És azért a 645-ben az a V8 az igen szépen szól..
.
-
Krugszvele
senior tag
Nem értek egyet, egy BMW-ben vagy Audiban, nem lehet ezt érezni. Az Alfának van hangja. A bmw meg "zúg" mikor gyorsítasz. Egy lélektelen gép.
És ez összefügg azzal, hogy miért veszíti el a jelentőségét a fiatalabbak között? Mert minden csapból az folyik, hogy a "német prémium" a jó autó, a többi szar. És mikor hallja a hangját, mikor látja, hogy az egyik egy műalkotás, a másik egy konzervdoboz, akkor disszonancia alakul ki benne. És ezt úgy oldja fel, hogy nem érdekli, bezárja az ajtót.4. pontod, hogy "invesztálnak" autóba. Az autó csak akkor befektetés, ha megveszed, hogy drágábban eladd. Az összes többi kiadás, költés. Nem befektetés. Nagy ereje van a szavaknak és jókora önbecsapásba merül az, aki például azt mondja, hogy befektettem egy autóba, hogy bejárjak dolgozni!
Akinek van 10+ millió forintja autóra, annak (normális esetben) van még mellette másik legalább 40-60 millió forintja, tehát nem fogja érdekeli a fogyasztás. Ha viszont egy kicsit is érdekli, akkor túl drága autót vett, de ezzel nem szeret szembenézni.
Most látom, hogy a gyenge verziója is 21 millió... Akkor méginkább.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
lo Elvittem idén utolsó körére az autót. Gondoltam gurulok kicsit a városban. Tiszta idő, van 7 fok, napon talán 10 is....