Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domaaaa
tag
-
Domaaaa
tag
valaki nem tud egy jó LVL 8-as 1/2es beállítást a koenigsegg agera r-hez? olyat amivel be lehet menni 12 alá
-
Domaaaa
tag
N2O:2,80
FD:3,250
1ST:3,090
2ND:1,721
3RD:1,368
4TH:1,160
5TH:1,014
6TH:0,816
nekem ezek a beállításaim a murcielagohoz,nem a legjobb de 1/4en 7,965 a legjobb időm vele -
Domaaaa
tag
megvan a fullos henessy de így is nagyon sokszor kikapok...fél mérföldön van aki egy fél másodpercel előzött meg

-
Domaaaa
tag
hát igen..már vagy 20 pro league meccset mentem és nem volt olyan ahol nem a henessy nyert volna,sőt az első 5-6 helyezett mindig henessy volt
-
Domaaaa
tag
még nem fullos de kiszámoltam hogy összesen kb 6 millió dollár és 20.000 rp
-
Domaaaa
tag
közben én átvittem a henessyt lvl 10 re és mentem pro league meccseket...egyértelmüen lvl 10en a henessy a leggyorsabb 1/2őn és 1/4en is,nincs ellenfele.. lvl 9en pedig az ultimate aero a leggyorsabb de az sajnos 65.000 rp
-
Domaaaa
tag
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=KWDcldpQEoc
itt egy vidi a lvl 9ről
-
Domaaaa
tag
válasz
czundermák
üzenetére
a venom gt full tuningal nem megy át lvl 10-be?
-
Domaaaa
tag
valaki aki tudja pls leírná a legjobb beállításokat a murcielagohoz,és a novitechez azt amivel be lehet menni 13 alá fél mérföldön? köszi
-
Domaaaa
tag
hi, lvl 10en melyik a leggyorsabb kocsi? és a novitechez melyik az a beállítás amivel 12.900 at lehet menni 1/2őn? nekem nem akar 13 alá bemenni
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest