- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Őskoczka
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem pont a szülinapomon jelent meg, így nem volt nehéz kikönyörögnöm a zasszonytól. Nem mondom, hogy megbántam, mert a Doom az egyik kedvenc lövöldém az 1. rész óta, és asszem mindegyik rész megvan, így ez is kötelező volt. De legközelebb jobban vigyázok
Beleálltam párszor, hogy most aztán végigtolom, de mindig elkedvtelenedek az ugrabugrás részeknél. Nem, mert nem tudom megcsinálni, hanem mert Doomguy nem egy 3D Nintendo platformes karakter, hanem Doomguy, és ez ennyi.
Persze, vannak érvek mindkét oldalon. Én tökre elfogadom, hogy másnak meg pont ez miatt tetszik. Ez ugyanis eléggé szubjektív dolog.2016 viszont nagyon állat, nekem totál adja az első részek feelingjeit. #szivecskésemoji
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honda topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest