Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Az a vakteszt nem éppen egy olyan félvállról vett valami volt. Nagyjából hülyére verte a jóval drágább modelleket."
Mondjuk ez a szavazókon is múlik.
Tippre 0.1%-ot nem érhette el azok száma, akik jobb klikk -> megnyitás új lapon módszerrel tényleg meg is néztek minden egyes képpárt teljes méretben.Eleve szerintem a legtöbben csak addig a pontig csinálták meg, amikor már lehetett véglegesíteni, nem amíg engedte. És még akkor sem tudtad minden telefont mindegyikkel összevetni, volt amelyiket dupla annyiszor dobta fel nekem, mint a másikat.
Nothing Phone (2)-t nekem asszem valami 8-9 alkalommal dobta fel (20 versenyző volt!), valószínűleg pont a jobbak ellen nem, így lehetett nálam második helyezett. Pedig amíg csak a betű jelzéseket ismertem, addig is elé soroltam fejben nem kevés versenyzőt...Meg Xiaomi 13 Ultra utolsó előtti hely?
Ha Samsung fan, ha nem, itt most igaza volt, ezt a tesztet tényleg nem érdemes túl komolyan venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi