Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ezt inkább ide: LINK

Egyébként:
    180059: Aircraft not in flight: önmagában normális állapotjelzés, amikor a drón nincs levegőben. Nem ez okozza a problémát.
    1608003C / 1608003E: ESC error: a motorokat vezérlő elektronika (Electronic Speed Controller) hibát érzékel.
    1610019: ESC connection error / Repairs required: az ESC-vel való kommunikáció/kapcsolat hibája.
    16100069: Power system hardware error: a DJI hivatalos kódtáblája ezt ESC auto-check error néven azonosítja.

Több Neo 2 tulajnak volt hasonló problémája. Ebből szerintem garancia lesz.

De, kapcsold ki, vedd ki az akkumulátort, és áramtalanított állapotban nézd meg mind a négy propellert/motort: nincs-e hajszál, cérna, homok vagy más szennyeződés, illetve kézzel óvatosan forgatva valamelyik motor érezhetően nehezebben jár-e. Ha volt ütés/esés, az is lényeges...

Ha semmilyen sérülés/szennyeződés nincs, tedd vissza a teljesen feltöltött gyári akkut, indítsd újra egyszer, és nézd meg, visszatérnek-e a piros hibák. Ha igen, én nem kísérleteznék további felszállásokkal vagy kalibrálásokkal, hanem garanciális ügyként kezelném.

Új hozzászólás Aktív témák