Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
conair
tag
Nem tudom nekem írtad-e a kérdésedet, de válaszolok, ha ilyen gépet szeretnél mint az enyém. Ram: 1 évig kb elég lesz kb a 2gb, de mihelyst a MS pistára kényszerít minket a kényelmes ram a 4gb lesz. A proci elég jól húz nagyon nagy változás a legkisebb e2140 után szinkoronban megy ramokkal 400-as fsb-n elég jól húz nincs panasz. A video kari egy kicsit gyenge, jelenleg elég. A 9-es széria nem tudom mikor jön, de már ezzel a karival nem kell ugárlni majd a crysisen. Természetesen ez attól is függ, hogy milyen felbontáson, milyen beállításokkal játszol. Olyan nincs, hogy időt álló gép. Ha most fizetsz sokat később cserélsz, de ha kevesebbet fizetsz hamarabb cserélsz. Döntsd el melyiket szeretnéd ennyi. Nem tudom mit nem tud maxon vinni nekem soha nem volt olyan konfigom ami maxon vitt mindent most kezdem feljebb állítgatni a dolgokat, és kezdem bekapcsolgatni az AA-t is. A fekete macskát a neten a kedvenc játékomat csont nélkül viszi maxon, de remélem majd a crysist sem kell majd lowon futtatni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- alza vélemények - tapasztalatok
- Spórolós topik
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Futárcégek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Samsung A16 mobiltelefon
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest