Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
T.Peter
őstag
A dx11 is csúszni fog, mert a Windows 7-et(vienna) 2009-re ígérik, de azzal se fognak időre elkészülni, hanem mondjuk fél évet csúsznak. Meg mondjuk ha tényleg új kezelőfelületet kap, meg azt a fájlrendszert, akkor kérdem én, ha ezt megtudják csinálni 2 év alatt, akkor 5 év alatt miért nem tudták? jó, persze azt mondták, ha az is benne lett volna, akkor már megint csúsztak volna, de alapjában véve az újítás annyiban kimerül, hogy új kezelőfelület, meg némi újnak mondott cucc belekerült, amit már csak le kellett másolni a mac os x-ből, és átfaragni kicsit. Erre kellett 5 év? Mert ha újat csinálnak, és ki kell gondolniuk, akkor azt mondom, oké, de így. Szóval az új 7-et simán megtudták volna csinálni ezalatt az 5 év alatt. Így meg a vista csak szerintem egy rendszer(pl me), ami nem jó, mert nem foglalkoznak annyit vele, és csak arra adták ki, hogy pénzt csináljanak belőle, mert közben valamit nagyon elszúrtak, a longhornnál.
A 11-ben lessz valami nagyon új, ami ''forradalmi'' lesz. Valahol régen olvastam, csak már nem tudom hol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mobil flották
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi