Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
haze81
csendes tag
A személyimet marhára elvették, a lakcímkártyát visszaadták azzal hogy külföldön élő magyar állampolgár és nincs rajta lakcím. Ez tíz évvel ezelőtti történet, hogy most mit csinálnak nem tudom.Amúgy köszi a választ a magyarország.hu-n beléptem és működik azugyfélkapu valóban nem működik. Erre már nem emlékeztem vagy 4 éve kellett használnom utoljára
-
haze81
csendes tag
A dáp app,
ügyfélkapun még be tudok lépni a pluszos gomb igen igényeltem és be is állítottam authenticatort, de úgy igazán semmit nem látok csak megy egy visszaszámláló ami automatikusan kiléptet de semmi menü vagy ilyesmi. Na nem tudom hogy ez most csak az átállás miatt? Pl korábbi dokumentumaim a tárhelyen nem láthatóak -
haze81
csendes tag
Külföldön élő akinek nincs személyije csak útlevél az hogy tud regisztrálni? Sehogy? Eddig volt sima ügyfélkapum gond nélkül de nem tudok reggelni a pluszra mivel nincs nemhogy digitális de semmilyen személyim, csak útlevélszám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi