Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bebean
aktív tag
ok, ne haragudj, csak a masik topikban is mhz-nek irtad, azert szoltam. (a hwpiacon) amugy most lattam, hogy nyilt egy topik digidice upgrade ügyben nezz be ide: Bővebben: link
-
bebean
aktív tag
az tenyleg soknak tünik. ez a barebone-os topik, nezd at, hatha talalsz vmit... Bővebben: link
ha nem ragaszkodsz a max orajelhez, akkor itt talalsz ötleteket (ez is csökkenti a hm-et...) Bővebben: link
[Szerkesztve] -
szabzolee
tag
válasz
Cardinella
üzenetére
Nem zavarna, de 85 fok korul elkezd pattogni a hangrednszer, es egyebkent is olyan meleg a dvd, amikor kiveszem, hogy a szelen kell megfogni, vagy kesztyuvel :d
-
szabzolee
tag
abit digidice-tulajdonosokat keresek... engem az erdekelne, hogy nektek milyen homersekleten ketyeg a proci, milyen meleg a tap es az egesz haz belul. Nekem jelenleg az Abig eq szerint 45 fokos a system, 68 fokos a 3mhzes pentium processzor es 78 fok a tap, pedig csak netezem. Ha dvdt nezek, ez felmegy akar 85 fokra is... nem tudjatok mi a megoldas, hogy csendesebb es kevesbe meleg legyen a gep? Mi lehet a baj? Ez a jelenseg jb egy honapja nyomaszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi