Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
DeathAngel90
üzenetére
Ezért mondtam, hogy nekem ki se hozzank olyat! Ezért kértem ezt a típust, mert nem akartam + routert mellé. Itt minden LAN port gigabites, a WiFi is megfelelő (csak iPad és mobilok vannak ratja, ahhoz meg elég).
Én a helyedben megpróbálnám kicseréltetni, és csak akkor tennék be másik routert mellé ha nagyon muszáj (akkor telefonon kell kérni a AP módba állítását, és aztán tudod bekötni és konfigurálni a saját routeredet). -
Dragon3000
nagyúr
válasz
DeathAngel90
üzenetére
Annyiszor le volt írva, hogy a digis eszközök 90%-a csak 1db gigabites porttal rendelkezik, így nem értem a gondot. Amúgy ha rendes hálózatot szeretnél, akkor se érdemes a digis eszközt használni, mert eddig azt írták, hogy a kábelen nem látják egymást az eszközök, így közös hálózatot nem tudsz vele kiépíteni, így vagy megfelelő router és bridge módba kérés, vagy gigabites switch és arra kell minden eszközt csatlakoztatni, az elsőt tartom jobb megoldásnak.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
DeathAngel90
üzenetére
Mivel csak az egyik port gigabites, a többi csak 100-as, így ne is várj ott megoldást, ebben az esetben vagy egy gigabites switch vagy saját router. A másikkal a digit kell zargatni, bár amíg, csak 1-2 embert fog érinteni, nem hiszem, hogy foglalkoznának vele, mert így is a garantált felett van, de azért jobb bejelenteni hibára, ha nincs változás.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055, 100% Akkumulátor
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi