Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
Kamubela
üzenetére
Nem tudom, hányszor írjam le ugyanazt?
Port forward nélkül is működik, ha publikus IP-hez kapcsolódsz. Egy weboldalt is meg tudsz nézni, nem kell hozzá portot nyitni. Feltölteni is tudsz például ide a prohardverre képeket, ehhez sem kell portot nyitni.
Csak így jelentősen kevesebb embert érsz el.
-
MasterMark
titán
válasz
Kamubela
üzenetére
Az, hogy az egyiket te felügyeled, a másikat meg nem.
Otthon tudsz beállítani port forwardot, a szolgáltatói NAT-on nem.
szerk.: Ha valaki NAT mögött van port forward nélkül, akkor csak publikus IP-s peer-ekhez tud csatlakozni. Két port forward nélküli NAT-olt ember egymáshoz nem tud.
Tehát ettől még megy, csak te is kevesebb emberhez tudsz csatlakozni, meg hozzád is kevesebben tudnak.
-
MasterMark
titán
válasz
Kamubela
üzenetére
Valamit félreértettél, azok nem tudnak rendesen torrentezni, akik szolgáltatói NAT mögött vannak.
UPnP nyitja a portot. Ha látni, akkor az UPnP rész alatt látod, nem a kézi port forwardnál.
Letölteni akkor is le tud, ha nincs nyitva port.
-
adika4444
addikt
válasz
Kamubela
üzenetére
Hali!
Írhatsz a hibabejelento@digikabel.hu címre is. szerződésszám-ot írd bele, meg, hogy bridged módot szeretnél. Nekem este 2 órán belül megcsinálták. SMS is jött róla. Indokot nem írtam, nem is kérdezték, írtam, csinálták, és még mail-ben is válaszolt üfsz-os, hogy elvégezte amit kértem.
-
andrasferenc
tag
válasz
Kamubela
üzenetére
Az 1272 telefonos ügyfélszolgálaton - beazonosítás után - elvégzik a bridge módba való átállítást. Átállítás megtörténte után sms üzenetben tájékoztatják a kérelmezőt. Indoklás nem kell. Visszaállításra is van mód.
Ezt az átállítást csak is központilag, telefonos ügyfélszolgálaton keresztül lehet elvégeztetni. -
Celtis
veterán
-
nfsu17
veterán
válasz
Kamubela
üzenetére
nálam most jól mutatja, azaz a 3 LAN-ra kötött eszközt mutatja és jó helyre is mutatja.
DE.
volt amikor a gépemet (pc-LAN1) nem mutatta.
pedig be volt dugva, ment rajta net, minden oké volt.
csak nem mutatta.
LAN1 meg sem jelent.szerintem ez ilyen néha.
kár ezen görcsölni.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi