Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
válasz
Gery1988
üzenetére
+eszakas, köszönöm a válaszokat. Szerintem a biztonság kedvéért azért még pénteken felhívom őket, kibírnak néhány órát net nélkül remélem, amíg szombaton megérkezem.

@ballazol: Most soroljam?

1) Az asztali gép távol van a routertől, wifin van rákötve a routerre, egy 5GHz-es networköt csak erre szoktam dedikálni
2) Rá kell kötni a következő eszközöket a routerre: NAS, Médialejátszó, TV, Playstation. Még a router 4 portja is épp hogy elég
3) Nagyon nagy a ház. Ahogy olvastam a gyári modem-router nem valami fényes. Kell valami combosabb darab helyette, ami lefedi a területet. Mivel egy Asus AC86U-t rakok le, ha ez is kevés lenne, akkor Asus AiMesh-ben lerakok még egy eszközt
4) Ha vendégség van, és jönnek rokonok, barátok, ismerősök, több tucat kliens lóg egyszerre a hálón
5) Nekem portokat kell nyitnom, hogy távolról menedzseljem a NAS-t, amin letöltöm a filmeket a szüleimnek
6) További portnyitás szükséges ahhoz, hogy SSH tunnelen backupoljon az én NAS-om hozzájuk, illetve faterék NAS-a hozzán (georedundancia)Szóval elég sok speciális igényem van, amit a gyári dobozka nem hiszem, hogy kiszolgálna.
-
Ribi
nagyúr
válasz
Gery1988
üzenetére
Magyar oldalon: 1 x Fast Ethernet WAN, doksiban meg 1Gbit.
Most akkor mi?
Vagy mégis minek kellene hinni?
Ha a doksiban is hazudnak, akkor másik terméknél miért kellene hinni a doksinak?
Nem értem én ezt.
Illetve a 825-nek leírás alapján szarabb a wifije mint a 118-nak.
Totál elmebaj amit ezek művelnek. -
Laccoss
addikt
válasz
Gery1988
üzenetére
Fura, hogy a kézikönyvnél meg megint mást ír, mint a gyártó oldali specifikációban.
Itt is kb annyit érsz vele, mint az ONT-vel, kapsz egy Gigabites LAN portot, amire csak egy eszközt tudsz tenni. A többi eszköz meg 100 Mbitet kap (TV-hez, átlag netezéshez bőven elég), csak kérdés, hogy működnek e együtt a 100 Mbites és 1 Gbites portok.
-
Ribi
nagyúr
válasz
Gery1988
üzenetére
Pedig a doksijában is 3 100-ast és 1 gbites lant ír.
Elvileg a wan melletti lan csati 1000-es. A távolabbi 3 pedig 100-as. -
Cr00py
senior tag
válasz
Gery1988
üzenetére
Általában rá van írva a kábelre. Viszont, ha ők kötötték azt a kábelt is, akkor kétlem, hogy sima cat5 lenne. Manapság már nem használnak olyat, ill. nehezen tudom elképzelni.
Nálam mondjuk azonnal volt gigabit. Én mértem is + az optikai kábel jelerősségére is rámértem, mielőtt elmentek volna. Nálam nem az ajtónál van az ont, hanem a szobában. ( nincs aljzat az ajtó környékén. ~15m pigtail lehet a hegesztéstől az ont-ig. Ha picit feszül a kábel az sem jó, ezért kellett mérnem.
Egyébként most Vasárnap van, ha Hétfőn mondjuk délig nem lesz jó, akkor nyugodtan telefonálj be. -
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Parfüm topik
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Kompakt vízhűtés
- Sweet.tv - internetes TV
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Futás, futópályák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

A gyártónak legalább kellene tudnia, de d-link-et lehet nem kellene erőltetni.