Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Zsigi72
aktív tag
válasz
eszakas
üzenetére
Mivel nem emlékeztem a router jelszóra, így reset volt és újra lett beállítva minden.
Az áramtalanítás is megvolt és továbbra sem akar gyorsabb lenni.Ui: hoppá, valami történt az éjszaka, mikor lefeküdtem még 100/100 volt, most ébredés után ránéztem és jelen pillanatban 562/319.
Digi oldalon valamit ügyködtek.
Már jobb kedvem lett, köszönöm mindenkinek a segítséget.
-
Vakegérke
félisten
válasz
eszakas
üzenetére
Ugyan nem figyelem árgus szemmel, de úgy tűnik, hogy a DIGI nem igazán szorgalmazza az IP-cím váltást. Több, mint két hete léptem be a routerem menüjébe, most megtettem kíváncsiságból. Ha jó a memóriám, nem változott semmi.
MasterMark: No most felírtam a jelenlegi IP-m, majd ellenőrizni fogom, hogy változik-e. Ha igen, akkor kiderül, hogy már nem a régi a memóriám.
-
-
MadGame
senior tag
válasz
eszakas
üzenetére
Valószínűleg igazad volt. Kikapcsoltam routerben az Ipv6-ot és visszaállt. Most wifin is hozta a 200at, igaz, hogy kábelen 600-at, de ez is valami, legalább nem 200. Nem tudom, mitől függ, hogy 600 vagy 800 mbit-et mérek, de már ez is jó. Köszönöm!
Másik: Úgy tudtam az Ipv6 „jobb”, mint az Ipv4… Ezek szerint mégsem?
-
-
-
törölt tag
válasz
eszakas
üzenetére
Általában egy ONT-t adnak. (...vagy ONT+ TV node-ot pl. amiről Intruder2k5 rakott be képet.) Az ONT közvetlenül rögzíthető a falra.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
- Lenovo Thinkpad T440 (i5 4nd, 12 GB, 120 SSD, HD)
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest