Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
trec12
addikt
válasz
motrola
üzenetére
Mivel azt írta februárban jár le a hűsége gondolom akkor váltana; Digi csomag nem annyi lesz már amivel szembe állítottad hanem kb. 8500 ha minden kedvezményt igénybe veszel ami -1500. Mellesleg az a Vodás copy- gondolom másoltad valahonnan - nem igazán érthető meg ha jól tudom címenként eltérő ajánlat is lehet akár.
-
Baltazár123
őstag
válasz
motrola
üzenetére
Egy kérdés, nekem a voda hűségem februárban jár le és nagyon gondolkodom a váltáson digire. Tudom, persze, egy cég, meg egyik se jobb, mint a másik, de az én esetemben a digi több villanyoszlopot bérel és így nem kéne a szomszédon áthúznom a vezetéket. Kb ennyi a megfontolás. Nem várom, hogy jobb legyen a digi, mint a voda, bár talán rosszabb nem nagyon nem lehet, de csak tipp.
Az a kérdésem, hogy diginél is lehet alkudozni velük? okés, hogy adnak egy árat, tehát ha én most megnézem, akkor kizárólag az 1000-es netet ajánlja fel 3900 pénzért, amit állítólag megdrágítanak majd jövőre. A vodánál ez úgy néz ki, hogy ott is van egy meghirdetett összeg, aztán ha jól alkudozik az embere az ügyintézővel akkor elég mélyen alá tudnak menni. Én azt szoktam nekik mondani, hogy dehiszen ők hívtak egy jobb ajánlattal, de sajnos nem emlékszem az ügyintéző nevére és erre kapcsolják a második körös ügyfélelhárítókat, akiknek tényleg jobb ajánlataik vannak. Pl tv-t hozzá csapták havi 200ft-ért. mondjuk még ezt se használtam ki, szóval elégetett pénz végül is, de rábólintottam. Nyilván meg fogom próbálni a Diginél is az alkut, csak hogy mik a tapasztalatok velük, érdekelne.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Amazon Kindle
- Milyen széket vegyek?
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- XPEnology
- Honda topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
- Lenovo Thinkpad T440 (i5 4nd, 12 GB, 120 SSD, HD)
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Felújított Playstation 4 GoldHEN - 9db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (Ghost of Tsushima, GTA V, + sok más)
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest