Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• zsolt501

nagyúr

válasz ACE- #37441 üzenetére

A voip-t már most is korlátozzák a szolgáltatók pl. t-mobil, csak magasabb internet csomagok esetén lehet használni ezt a szolgáltatást...

• DonMaster

addikt

válasz ACE- #37441 üzenetére

nem azért de kös bele mindenbe, nyugodtan, megszoktam, mint késöbbi bevezetésre véro lehetöség irtam,

szerver park? mihez? p2p kapcsolati protokolokon átfuto sebességetlekorlűátozzáűk simán egy enterprise routerel is, ami van is , tehát nem kerül ez semmi féle eröforásba, az más hogy még nem került elméletileg MO. bevezetésre, az se biztos hogy bekerül gyakorlati bevezetésbe,
    elvándorlás?
    ez elég durva ha minden net szolgáltato csinálja hova vándorolsz el? egész europát elhagyod?
    telefonnál a ha avoip kerül csak iylen kategoriába ami mondjuk ki 100% hogy ez fog történni , akkro mi lesz minde szolgáltatonál ez lesz , elvándorolsz az eu-bol? hova? usa-ban durvábbak vannak, kina meg cenzured , oroszok is hasonlo cenzured, hova mész? afrika ? india? antarktisz? ausztrália bár ott i vannak ahsonlo cenzured dolgok nettel kapcsoaltban, végül is is ha elvándorlás lesz az eubol iylen miatt akkor a mostani irán iraq , egyiptomi és a többi kis ásziában háborubol menekülök amivel a tv-k midne még most is teli van lesz helyük ha europábol az europaiak kivándorolnak, lehet helycserés támadás lesz gondolom igy gondoltad-, ök jönnek ide mi megyünk oda ahonna ök jöttek, és akkro minden franko, mondjuk náluk lehet örülnánk a 56kbps-es netnek is :D nem hoyg 1000mbps-esnek ?D , nem tudom de az elvándorlást kb igy tudom elképzelni amiröl te itt irtál az elöbb, de lényeg a lényeg egy nagy ..... csak amit irtál. semi több.

Aktív témák