Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Öregszem
- Szólánc.
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz 4Grider #65647 üzenetére
Újabb felszerelt antennákat már láttam én is panelok tetején (bár ezt sem sűrűn), de a régi antennákat amikkel a házakat felszerelték anno, ahogy a többiek is írták vagy 30 éve leszerelték kb mindenhonnan. Elhiszem hogy van kivétel, de szerintem ritkaságszámba megy nagyon...
"ahol még sok lábon állni tudó (gondolkodni képes) emberek élnek."
Kicsit erősnek érzem. Egyébként meg amikor a 90-es évek elején elkezdett terjedni a kábeltévé, akkor nem hiszem, hogy hogy bárki is hiányolta és használta volna a régi tetőantennákat. A kutya nem foglalkozott velük onnantól abban az időben.[ Szerkesztve ]
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
veterán
válasz 4Grider #65647 üzenetére
egy ezeréves soros kábelhálózatra nem tudom, mekkora igényt tart egy kábelcég... de annak idején kifejezetten racionális dolog volt kábeles forrásra átállni, több csatorna jön sokkal, a karbantartás pedig onnantól nem a házé.
nálam három cégtől lehet kábeltévét rendelni, legalább kettőtől műholdasat, van az am mikro utódja (oké, ez az ország kis részén van csak), használhatok saját földi antennát a földfelszínire, vannak a netes szolgáltatások, és műholdon ott vannak az mtva csatornák is ingyen. ha másutt nincs is ekkora választék, azért szerintem teljesen felesleges a központi földfelszíni antennarendszert fenntartani, mert háromszáz lakásból másfélben valaki néha inkább onnan nézné a bármit.hanyas vagy, te disznó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen alaplapot vegyek?
- Láncfűrész topik
- Apple asztali gépek