Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5751) totyax válasza m0rd0k (#5750) üzenetére


totyax
aktív tag

Értelme akkor van ha több helységben, nem egy időben néznék a tv adásokat. Egy családi házban még a 3 is kevés lehet, ez esetben mindenképp 2 előfizetés kellene...

(#5752) Chili7 válasza totyax (#5751) üzenetére


Chili7
őstag

Köszi a válaszokat!
Max kihasználtság esetén egyidőben 4 tv kellene, hogy menjen. T-Home csak 3-at tud, de már az is 6 rugó körül van. 2 db Digi előfizetés 4 tv-vel is 6 rugó.
UPC itt nincs, mert a Fibersz*r van helyette, amin ugyan tudunk 4 tv-t nézni, de nem szeretjük őket.

(#5753) totyax válasza Chili7 (#5752) üzenetére


totyax
aktív tag

Csak nem biztos hogy egy helyre engednek 2x2-est, lehet hogy a 2-eshez csak +1 +1 -et lehet venni, ami esetleg drágább. Ezt az ügyfélszolgálaton tudnák megmondani...

(#5754) m0rd0k válasza totyax (#5753) üzenetére


m0rd0k
senior tag

Engednek 2 előfizetést egy családban,és akkor 4 tv nézheted,ismerek pár ilyen embert akinek így van Digi Tv-je.Ha erre gondoltál előző hszben,mert kicsit kesze kusza volt amit írtál,vagy legalábbis én nem értettem tisztán. :)

Chili7: T-Sat 3000 Ft 1 év hűséggel, ha nincs se telód, se neted náluk, első beltéri ingyen van,második:490, harmadik:750,tehát 4240 Ft/hó ,de ha van náluk teló vagy net közül egyik,akkor 2500 Ft az alapdíj,ha mindkettő van akkor 2000 Ft,és erre megy rá a beltérik ára. A UPC-ről annyit ,hogy műholdas UPC mindenhol van,ha van Fibernet, ha nincs.

[ Szerkesztve ]

Minden szinten,szinte minden.

(#5755) Saby88


Saby88
csendes tag

Hi!

Van nekünk egy digi előfizetésünk, 2 tv-hez van használva, ezzel a telefonkábeles, végén kis fekete vevős megoldással. Nem lehet vhogyan összehozni, h 3 tv-n legyen? Nem akarok új előfizetést. Ha tv-vel nem, csak tv tunerrel lehet, az is jó!

Kössz!

(#5756) m0rd0k válasza Saby88 (#5755) üzenetére


m0rd0k
senior tag

Nem lehet megoldani,csak úgy ahogy fentebb irták, hogy az egyik TV adását átsugározza a kütyü a másik tvre,de akkor a 3.tvn csak azt tudod nézni amit a 2.on,tehát értelme nemsok van.

Minden szinten,szinte minden.

(#5757) Dízeles


Dízeles
aktív tag

A digisek megint egy nappal előbb nyomták le a Lost-t.Ezt tavaly is eljátszották ,de most nem sikerül átvágniuk...hehe.

Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.

(#5758) pojakcs válasza Dízeles (#5757) üzenetére


pojakcs
senior tag

A digin az AXN románia műsora megy. tehát www.axn.ro-n találod a műsort.

Üdv: Csaba

(#5759) m0rd0k


m0rd0k
senior tag

Movies 24 A Digi Tv kínálatában, Magyar hangsávval.A 11785 Horizontális Tp-n (szimbólumsebesség: 28000) található.

Minden szinten,szinte minden.

(#5760) knbs


knbs
senior tag

Halli!

Probalkozunk idrkint hollandiaban az asszony digis tanyerjat feltenni tekergetjuk ossze vissza egyfolytaban 0 a jelszint, megprobaltunk mas muholdakra is rakeresni de semmi, ha egyfolytaban 0 a jelsziint akkor lehet mashol is gond??? Vagy a minimalis 5%-s jelerosseghez is mar eleg pontosan iranyba kell allni??? Segghulye vagyok a muholdas vevo temahoz, szoval bocsi ha nagy marhasagokat irok, csak sajna van egy tanyer es a belteri aztan gondoltuk megprobaljuk osszerakni, korulneztem forumokon tobbnyire azt irjak, hogy kezdoknek semmi tapasztalattal nem sok eselye van beallitani a tanyert, ez tenyleg ennyire huzos??? Kell venni satfindert meg ilyesmik??? Ha valaki tud valami tiippet adni akkor szivesen fogadom, es elnezest azoktol akik unjak a marharepak zaklatasat! :)
Udv!

A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá

(#5761) totyax válasza knbs (#5760) üzenetére


totyax
aktív tag

Szerintem elég pontosan kell állnia, és az se mindegy hogy olyan-e a parabola tartószerkezet ami több irányú beállíthatóságot tesz lehetővé. Ezt úgy írom hogy sosem állítottam még be parabolát. Fentebb olvastam olyat hogy az udvaron kézbe gyakorolhatsz (ha van rálátás onnan a műholdra...), és rögtön látod is az eredményt ha a beltéri is ott van a közelben. Analóg sugárzásnál könnyebb lenne állítani, de pont írták hogy már nincs analóg sugárzás azon a műholdon.

(#5762) Dízeles válasza knbs (#5760) üzenetére


Dízeles
aktív tag

Szerintem ne add fel .Van egy kamionos haverom ő megáll a parkolóban hollandi,svéd stb.. kiteszi a tányért -igaz upc- és zsip-zsup nézi a vacsoracsalást. Sajna csak 1 hét múlva lesz idehaza akkor tudom megkérdezni .

Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.

(#5763) knbs


knbs
senior tag

Na mar az elobb felugrott a jelerosseg, talalt is 900 csatornat, de szerintem valami nem stimmt mert nincs koztuk a digis csomgabol semmi, jahh Duna tv benne volt Intelsat 1002 az megvan neztem a digii.hun hogy TP 12643 H ha erre allitom a belterit akkor eldobja az elotte levo jo jelet, ez azt takarja, hogy vertikalisan elviekben befogtunk valamit, de ami nekunk kell az horizontalis iranyba nem okes??? MErt az elobb bazi eros jelet fogtunk volt ott egy rakas csatorna a muholdo jo volt, de ezek utan nem talatuk a kereses utan a szukseges csatikat a listan... Valaki hozzaeerte megszanhatna valami infoval mit csinalunk rosszul! :) Elore is koszi!

A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá

(#5764) Rick4 válasza totyax (#5761) üzenetére


Rick4
félisten

Fentebb olvastam olyat hogy az udvaron kézbe gyakorolhatsz (ha van rálátás onnan a műholdra...)...ha 10 perc alatt a parabolát kézben tartva megtalálod a jelet, le a kalappal előtted.... Erre találták ki a satfinder nevű műszert, kemény 3ezer ft, és lerövidít minden ilyen próbálkozást fél óráról 3 percre.

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#5765) Dízeles


Dízeles
aktív tag

És volna egy más témába vágó kérdésem.A lost-ot mikor nyomják kábeles szolgáltatos AXN-nön ?Akkor ahogy a tv újság írja vagy ahogy axn.ro ,esetleg vasárnap 21 órakor.Ugyanis vasárnap és hétfőn nem élvezhetem a tányéros digit :O

Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.

(#5766) knbs válasza Rick4 (#5764) üzenetére


knbs
senior tag

Igen errol en is olvastam ma mar majdnem feladtuk,amikor hiirtelen felugrott a jelerosseg 90%-ra, de fentebb leirtam szerintem valami nem okes, lehet bemegyek holnap varosba es megveszem ezt a ketyeret, bar attol meg tovabbra se tudom mit kell csinalni,de amiota atraktam a TP-t 12643 H-ra elviekben itt az rtlklubb meg tv2 na azota semmi jel megint, most akkor elviekben viszintes iranyba kene mar csak mozgatni a tanyert vagy az a horizontalis vertikalis tp nem is errol szol??? :O

A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá

(#5767) Rick4 válasza knbs (#5766) üzenetére


Rick4
félisten

Hát, szerintem ne csinálj olyat, hogy álligatod a tükröt.. Hívnod kellene valakit aki ért is hozzá...

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#5768) pojakcs válasza knbs (#5766) üzenetére


pojakcs
senior tag

Először is menjél be a városba ,vegyél egy satfindert és egy láda sört. A satfinder egy olyan kütyü amit ha bekötsz a fej meg a beltéri közé, heveny sípolással jelzi, ha műhold irányába áll a tányérod. Ahol sok csatornát találtál ,de nem az igazit, az a Hotbird nevű műhold, egyes transzponderei megegyeznek az Intelsat1002-ével, ettől nyugatabbra van amit keresel. Óvatosan tekered egy picit nyugatra az antennát, közben minimálisan állítod felfelé a parabola dőlését ,így meg tudod keresni a következő múholdat. Bemész, megnézed van a jelszint a beltérin, iszol egy sört. Ezt így folytatod, amíg nem látsz térerőt a beltérin. Utána pontosítod a satfinderrel a beállítást a maximális jelszint eléréséhez, és megiszod a maradék sört.
Szánj időt a fennti folyamatra, rutin nélkül eltart egy fél napig.
B-terv, szólj a helyi antennaszerelőnek.

[ Szerkesztve ]

Üdv: Csaba

(#5769) totyax válasza pojakcs (#5768) üzenetére


totyax
aktív tag

A "finom beállítások" meg a "láda sör" valahogy nem passzol. :) Vagy azért tart fél napig mert ott a láda sör?

Ma is a szomszéd fiacskája beszól nekem bebaszva hogy miért nyírom a füvet. Mondom mi baja, legalább ketten nyírták aznap, egyik másik is épp akkor. Lebasztam szegényt nagyon. Azért visszafele menet beszólt hogy hülye vagyok. Na és 10 perc múlva náluk is nyírták a füvet. :) Persze nem a részeg barom. Ennyit a piálásról :)

(#5770) pojakcs válasza totyax (#5769) üzenetére


pojakcs
senior tag

A leírás alapján történő beállítás megtörtént eset feldolgozása. :)
Vittek tőlem néhány cuccot Írországba, ott így csinálták a srácok, és sikerült nekik. :C

Üdv: Csaba

(#5771) m0rd0k válasza knbs (#5766) üzenetére


m0rd0k
senior tag

Azt is vedd bele a számításba hogy kell olyan 10 mp mire ki írja a jelszintet,tehát egyből nem fogja kb 10 másodperc mire rájön ,hogy mi is van és ki írja hogy mennyi a jelszint. Ez a digis beltéri volt használva Magyarországon ahogy kivettem a szavaidból.Tehát akkor megvannak a csatik amit meg nem vettem ki a szavaidból,és akkor annyi lenne a dolgod,hogy rá állítod pl a meglévő RTL klubra és ott nézed a jelszintet,aztán ha látsz valamennyi százalékot (50-60-70-stb.%) akkor közel jársz. De így hogy csatijaid sincsenek tényleg elég vakon vagy,én is így voltam vele,csak nekem az segített hogy szomszédnak is digije volt és nagyjából arra fele állítottam és aztán finomhangoltam haverom beállított beltérijével.

Tehát a megoldás tényleg egy szerelő lenne,vagy esetleg az hogy ha jársz Magyarországon akkor elviszed Digi Tv vel rendelkező ismerősödhöz rádugod az ő tányérjára lekeresed a csatikat, aztán ahhoz méred kint hollandba a jelszintet.De a szerelő lényegesen egyszerűbb és gyorsabb lenne. Sok sikert hozzá.

[ Szerkesztve ]

Minden szinten,szinte minden.

(#5772) knbs válasza m0rd0k (#5771) üzenetére


knbs
senior tag

Sajna nincsenek meg a csatik mert mar toltam rajta egy gyari beallitasok visszaallitasat :( Holnap veszek egy satfindert aztan jatszunk vele tovabb :) Nem jarok nyarig magyarorszag kozelebe se, majdd ha az unnepek alatt nem sikerul beloni akkor jon a szerelo,de igyekszunk nagyon majdcsak osszejon. Ezt az oldalt marhahasznosnak talaltam ilyen kezdoknek [link] ugyanis itt kombinaltak a googleearthot a meglevo muholdak adataival, beirom a lakhelyem szepen kivalasztom melyik muholdat keresem es maris kirajzolja az iranyt, persze ez csak durva irany,de kezdesnek nem rossz nekunk nincs iranytunk szoval jol jott :)

A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá

(#5773) knbs


knbs
senior tag

Koszonom az eddigi segitseegeket, meg delelott sikerult a satfinder nelkul is megtalalni az Intelsat muholdat a jel megfeleloen eros, de most folyton fura dolgokat produkal a belteri, megvannak a csatik a digitol kb 27 csatit talat,de folyton kiirja a smartcard lejart uzit es egy pillanatig van jelerosseg aztan eltunik de semmi kep, neha kiirja hogy a jel gyenge aztan visszamegyek az antenna beallitas meenujebe ott az intelsat a jelerosseg ismet magas miinoseg is oke, vissza tv-re ott eltunik a jel lemegy nullara... olvastam hogy valahogy aktivizalodik ha az M1-re teszem, de ott szinten semmi jelerosseg nincs, de pl ha rtl klubra allitom ott kiirja epp mi megy a tvben de nem ad kepet, aztan jon a smartcardos hibauzi, neha a jelerosseg gyenge... nem ertem az egesz logikajat a belterinek sajna :(
Az elofiizu folyamatosan van fizetve azzal nem lehet gond, ha valaki tud valami megoldast azt megkoszonnem!

A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá

(#5774) pojakcs válasza knbs (#5773) üzenetére


pojakcs
senior tag

a jel megfeleloen eros,
Konkrétan mennyi?
megvannak a csatik a digitol kb 27 csatit tala
Az kissé kevés, valami oka van ennek. A fej hogy áll az antennán?
az antenna beallitas meenujebe ott az intelsat a jelerosseg ismet magas miinoseg is oke, vissza tv-re ott eltunik a jel lemegy nullara.
Milyen típusú beltérid van?
de nem ad kepet, aztan jon a smartcardos hibauzi
Valószínűleg hosszabb ideig áramtalanítva volt a beltéri. Ilyenkor leállhat a kártya. Küldjed el ,akár privát üzenetben, a kártyaszámodat és kérek rá aktiválást.

Üdv: Csaba

(#5775) knbs válasza pojakcs (#5774) üzenetére


knbs
senior tag

Szervusz!

Privi ment!

[ Szerkesztve ]

A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá

(#5776) pojakcs válasza knbs (#5775) üzenetére


pojakcs
senior tag

A kártya aktiválva. :)

Üdv: Csaba

(#5777) pojakcs válasza knbs (#5775) üzenetére


pojakcs
senior tag

A project sikeres lett. :)

Üdv: Csaba

(#5778) knbs válasza pojakcs (#5777) üzenetére


knbs
senior tag

Az tuti! :) Kristalytiszta kep hang, mindez felreszeg bandaval osszehozva, es mindenfele satfinder nelkul :) Nem verem a mellem (niincs is mire, segghulye a banda a sat-temahoz) csak olyan sok helyen olvastam hogy segedeszkoz nelkul tapasztalatok nelkul eselytelen beallitani a tanyert, sztem csak marhanagy mazlink volt, de orulunk neki!
A segitseget pedig marhara koszi! :C :C :C

A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá

(#5779) Dízeles válasza knbs (#5778) üzenetére


Dízeles
aktív tag

"Az élet fele szerencse a fele végzet"
James Bond nyugati bölcs

Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.

(#5780) m0rd0k válasza Dízeles (#5779) üzenetére


m0rd0k
senior tag

Dízeles légyszíves ezeket off topic hsz-ként írd. Ne vedd ezt sértésnek vagy kötekedésnek.

Köszi.

Minden szinten,szinte minden.

(#5781) pojakcs válasza knbs (#5778) üzenetére


pojakcs
senior tag

Ügyesek voltatok. :)
Avagy lottózzál, ha ilyen szerencsés passzban vagy. :)

Üdv: Csaba

(#5782) totyax


totyax
aktív tag

Most pedig vissza a talajra... a hangelcsúszás mitől van? Most pl a Hallmark CE-nél van jelentős eltérés.

(#5783) totyax


totyax
aktív tag

Meg van egy másik gond, ügye a két beltéri össze van kötve baromi hosszú UTP kábellel amiatt, hogy ne lehessen a slave készüleket a mastertől távoli helyen használni. A gond az, hogy néha fogja magát menet közben is kiírja hogy nincs jel...engedélyezés.. kérem várjon, aztán vagy siekerül vagy nem. Menet közben ez nem vicces, főleg ha az ember rögzíti a műsort. Szóval ez normális?! Humax IV.

Az UTP csatlakozók elég szarul lettek szerelve, mivel a fő lenyomó nem a vastag kábelt nyomja hanem az erecskéket, és persze védőtakaró sincs rajta. Kicserélném normális szereléssel csak nem tudom a színsorrendet. Az egységes színek leolvasása még csak-csak, de a kevert színeket nem tudom leolvasni, és ahogy nézem más a bekötés a master és slave egységnél is. Valaki tudja a színsorrendet?

(#5784) m0rd0k válasza totyax (#5782) üzenetére


m0rd0k
senior tag

Központi hiba nem nálad van a gond. EuSp 2 n is csúszik.

Minden szinten,szinte minden.

(#5785) Dízeles


Dízeles
aktív tag

Ha valaki nézné -tányérosdigin- a Lost-ot 21:45 kor teheti meg .Vagy 1 órával előtte esetleg 1 órával később.A port.hu szerint nem ma lesz.
AXN .ro szerint 3 -dik rész szerintem a 4.rész lesz de lehet az 5..Remélem érthető. :(((

Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.

(#5786) Brutális eb


Brutális eb
addikt

Hali!

Kellene egy kis segítség.
Milyen tv tuner kártyát vegyek pc-be?
Analog,digitális,hibrid?

DVB C,S,T? :R
Totál amatör vagyok köszi a választ.

Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.

(#5787) Rick4 válasza Brutális eb (#5786) üzenetére


Rick4
félisten

A legjobb amit tehetsz, veszel egy jó skystar2-est.

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#5788) m0rd0k válasza Brutális eb (#5786) üzenetére


m0rd0k
senior tag

Szia!

Tv Tuner topik nem itt van. Ha Digit akarod rajta közvetlen nézni akkor énis a Rick által említett Skystar 2-es műholdvevő kártyát ajánlanám.Ha közvetett,tehát beltérin keresztül akarod nézni a Digit akkor a fent linkelt topikban tedd fel a kérdéseid.

Közvetlen: Fejből kijövő koaxot egyből a Tunerre kötöd tehát a Skystar-ra,aztán gondolom egy kártyaolvasót kell összekötni a Skystarral,aztán megy a Digi,vagy esetleg az illegális,feltörős dolog jöhet szóba még.

Közvetett: Beltérit kötöd össze a Tv Tuner-rel (Nem a skystarral).

Skystar 2

[ Szerkesztve ]

Minden szinten,szinte minden.

(#5789) Brutális eb válasza m0rd0k (#5788) üzenetére


Brutális eb
addikt

Köszi.Beltérin keresztűl lesz.

Egyébként tudom hol van a tuner topik de itt elöbb kapok választ mert a másik helyen valoszínüleg jöttek volna a kérdések,hogy milyen formátumban sugároz a digi stb stb és mint írtam nulla vagyok az ilyenhez ráadásúl szerintem nagyon is kapcsolodtt ide amit kérdeztem.

De azért köszi ismét :R

Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.

(#5790) capafog23


capafog23
őstag

Ha upc által végig van húzva a koax a 3 tv-hez akkor a digisek csak a fő kábelt átdugják és kész?

(#5791) capafog23 válasza capafog23 (#5790) üzenetére


capafog23
őstag

Nem tudom hogy számít e nem értek hozzá, de nem tányéros tv hanem társasházi.
Bocs a duplapostért, és bocs ha hülye a kérdés, de nem értek hozzá.

(#5792) m0rd0k


m0rd0k
senior tag

Igen,ha van UPC a Panelben,ha nincs és tányérost akarsz akkor se kell kidobni a kábelt,mert ugyanúgy jó.Bár Digi Tv nél,2 TV-t tudsz nézni,egy beltérivel.

Minden szinten,szinte minden.

(#5793) Rick4 válasza m0rd0k (#5792) üzenetére


Rick4
félisten

Megint kezded? :DD

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#5794) m0rd0k válasza Rick4 (#5793) üzenetére


m0rd0k
senior tag

értsd jól. :D Beszéltek közben hozzám azért rontottam el :)

Javítom: Igen,ha van DIGI a Panelben,ha nincs és tányérost akarsz akkor se kell kidobni a kábelt,mert ugyanúgy jó.Bár Digi Tv nél,2 TV-t tudsz nézni,egy előfizetéssel.

[ Szerkesztve ]

Minden szinten,szinte minden.

(#5795) Dízeles


Dízeles
aktív tag

Ha vga ra kötöm a digi tányéros jelet tudom több tv nézni?Esetleg javít a jelen ,hogy HD tv vel lehessen nézni?

Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.

(#5796) totyax válasza Dízeles (#5795) üzenetére


totyax
aktív tag

Te érted hogy mit kérdezel?

(#5797) Dízeles válasza totyax (#5796) üzenetére


Dízeles
aktív tag

TV-s Videó kártyán keresztül javul-e valami?Esetleg több tv-n (4-5 és PC-n) nézni?

Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.

(#5798) totyax válasza Dízeles (#5797) üzenetére


totyax
aktív tag

Még mindig nem tiszta. :)

Ha analóg tv kártyára vezeted a beltéri jelét, akkor az nem lesz jobb minőségű. Kicsit jobb minősége akkor lesz, ha valamilyen jó minőségű blokkmentesítő szűrőn átmegy. Ezt a jelet akármennyi tv-re szétoszthatod, de akkor az összes TV-n ugyanazt az adást fogod nézni.

Több digitális kártyával (nem legálisan) több tv-n eltérő adást is tudsz nézni, persze csak azonos polaritású csatornákat, vagy többfejes parabola kell.

(#5799) Dízeles válasza totyax (#5798) üzenetére


Dízeles
aktív tag

Arra gondoltam a PC-n váltok csatikat és így esetleg a dual beltériből nyerhetnék 4 csatit .2db PC -re lenne kötve.A lényeg 4 szoba és egy nappali.

Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.

(#5800) Rick4 válasza Dízeles (#5799) üzenetére


Rick4
félisten

A digis beltéri videokimenetén az a csatorna lesz látható, amelyikre a digis beltéri távkapcsolójával kapcsoltál. A gépeddel azt nézheted, ami a videobemeneten bemegy. Csatornát váltani válthatsz a tunerkártyán, de annak semmi köze a digihez, attól egyszerre csak egy műsor fog látszani. Ahány beltéri, annyi tévé, vagy ha a kimenő jelet továbbosztod, akkor 10 tévén is nézheted egy beltéri műsorát, de a csativáltáskor minden tévén más fog menni.

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.