Hirdetés

2023. február 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#46) raczandris válasza Kiskutya (#42) üzenetére


raczandris
tag

Sziasztok
Engedjétek meg ,hogy hozzászóljak:
A szerelők azt vállalták a Digi-nél ,hogy ha 30 km -nél kevesebb km-t kell megtenni és az alapszerelés( legegyszerűbb szerelés ) formában meg tudják oldani a szerelést akkor a kölcsönösen megegyezett összegért ( bruttó 5-6 ezer Ft amelyet számla ellenében fizet a Digi tv ) üzembehelyezik az antennát és átadják a készüléket .
Ha nagyobb a távolság és az alapszerelés kategóriában nem tudják megoldani a szerelést ,vagyis az adott összegért nem vállalják a szerelést akkor nem köteles megcsinálni a vállalkozó szerelő.
Innentől kezdve már az ügyfélen és a vállalkozón mulik ,hogy a kölcsönösen kialkudott összegért elvállalja -e a munkát.
Ha nem tudnak megegyezni akkor a szerelő sarkon fordul és visszaviszi a készüléket ,amire igen sok helyen volt példa,
Amennyiben a megrendelő vállalja a szerelő költségeit akkor elvégzi a munkát ,aláirja a szerződést és mindenki elégedett .
A Digi tv , és a szerelő nem köteles szerződést kötni az ügyféllel , ha a költségeit nem téritik meg ,hiába várt rá 3 hónapot !!!
Sok helyen a szereléshez szükséges anyag : kábel , falikar,antennaoszlop, stb... árát , vagy a kiszállási költséget nem volt hajlandó az ügyfél kifizetni . A szerelő visszavitte a készüléket és nem jött létre a szerződés . A fenti cimre már többet nem is fog kimenni a szerelő ,( hiszen több más címe is van ) és nem lessz az ügyfélnek előfizetése .

Mégegyszer hangsúlyozom :
a DIGI tv nem köteles szerződést kötni az ügyféllel !!!
A szerelő azt a munkát ami részére nem nyereséges nem köteles elvállalni .
Az ingyenes szerelés csak bizonyos összeg erejéig ingyenes .
Talán igy érthetőbb az ,hogy a szerelők miért kérnek minden ügyfélnél más-más összeget ,mivel a munka is mindenhol más és más nehézségi fokozatú.
Üdv: R.A.
[link]


[Szerkesztve]

http://antennaszereles.tvn.hu

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.