Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
maajsz
senior tag
válasz
üzenetére
Nem rossz amu, 200 fcr power sorchoz jó, ráadásul firet hoz amit a spirit nem.
Ja ha lájt vagy akkor 120 pont jó a 117-re. Palánál 75 meg 125 asszem, én az utóbbit preferálom, jobban telézik, mobilisabb, viszont ahhoz a buildhez kellhet fcr amu/circ.Reset után? Attól függ hol nyomod tovább
Non-ladderen sztem káosz van. Ott már csak az igen ritka rare/craft cuccoknak van igazi értéke. Anno nekem dolbálták freebe az eniket, pár season után már dobáltam én is, hotot, ctat stb bár tegyük hozzá sosem nl-eztem huzamossabban. Nem nagyon van benne izgalom, olyan karik vannak amit az életbe nem érsz el, egy hr/uniq drop sem nagy szám. A ladder itemek ára annyit nem emelkedik, ha belegondolsz sok év volt rá, hogy felhalmozódjanak. Meg sztem az aktivitás is gyérebb jóval.Ha szeretsz tradelni állj bele erősen az új ladder elejébe, felhúzod a cold sorcot és mehet a biznisz. Amúgy ezért is szoktak jsp accot csinálni, hogy "átmentsék" a vagyont, ugye az fg nem vész el

Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sajnos nem lesz ott a The Game Awards-on a The Witcher 4
- Egyéni arckép OFF
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Non-ladderen sztem káosz van. Ott már csak az igen ritka rare/craft cuccoknak van igazi értéke. Anno nekem dolbálták freebe az eniket, pár season után már dobáltam én is, hotot, ctat stb bár tegyük hozzá sosem nl-eztem huzamossabban. Nem nagyon van benne izgalom, olyan karik vannak amit az életbe nem érsz el, egy hr/uniq drop sem nagy szám. A ladder itemek ára annyit nem emelkedik, ha belegondolsz sok év volt rá, hogy felhalmozódjanak. Meg sztem az aktivitás is gyérebb jóval.