Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Elvileg druid lesz. Az oak meg meghal az első 5 másodpercben kb. Régen egyedül csináltam, de most buli, fanta haverok...

-
ncc1701
veterán
Treachery, Duress, ha low costban gondolkodunk.
-
ncc1701
veterán
Utóbbiak lilithet kivéve nem téma asszem.

-
ncc1701
veterán
Esti űberezés téma. Nem tudom, ki fog jönni.
-Senkinek a csicsóján ne legyen reapers, mert a smiteremnek kell a life tap. Ha valaki nekróval jön, az vagy ne átkozzon, vagy life tapot (nekem wandon van 95 charge).
-Többek kívánságára letakarítunk mindent.
-Tristramban nem rongyolunk be középre, inkább egyesével csípjük meg őket, de főleg mefit, a másik kettő piskóta.
-Ez jó ötlet volt, koszi: 1 ember nyitja a 3 portált pl1-ben, többiek belépnek, leverjük őket, majd megint pl1-ben nyitjuk tristramot. És így nem gáz, ha többen bent vannak "alkalmatlan" karakterekkel.
-Nyilvánvaló: aki hozza a 3x3 kulcs szetet, azé a torcs. Részemről unidként fogom eladni.
-Nem húzzuk a dögöket rá a portálra.
Asszem kb ennyi. Részemről 7 után leszek, kivéve ha korán tudok menni edzeni, mert akkor korábban.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Superior armorba tettem a duresst, hát egy 8 durás javítás volt rajta 800k arany. Olyan ez, mint egy v8-as 4.2-es audival járni.

Amúgy smiter palánál plö a fegyver kopik. Nem is értem.
-
ncc1701
veterán
Burzsuj.
Nekem most állt össze a smiterem, már "csak" 2db dest kulcs kell, és megyek űberezni. Bár asszem én unidként fogom eladogatni a torcsokat. 
-
ncc1701
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Ha már űber karaktert akarsz, akkor dukál egy annihilus+sosó torcs is.
-
ncc1701
veterán
Azeg.
Ohmot eladod 1200fg körül, és 600-ért veszel egy 1-2-es cta-t. 
-
ncc1701
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Szerintem 3/20-as eschuta, 5/5 light facettel.
-
ncc1701
veterán
válasz
Cray Tyler
üzenetére
Ez abszolút így van. 105fcr alatt a soulok elkapnak. Annyival meg folyamat teleportolok. Ocu+35fcr spirit pajzs+10fcr amulet+viper armor, és készen is van.
-
ncc1701
veterán
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Na, köszi.
Igen, abban, az első percben kiesett.
-
ncc1701
veterán
Nekem 1 elég.

-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Nem, nem ezért nem növelték meg, hanem mert nem akarták, h erősebb szerver kelljen a több adathoz.

-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Igazából nem rontja el az én játékom, ha valaki pénzért vesz valamit. Nekem tök mindegy. A sajátját viszont eléggé.
-
ncc1701
veterán
Próbálkoznak mal-ért is keresni, de istért adják.

-
ncc1701
veterán
Egyik diablós srác is ezt magyarázta tegnap online streamben, van egy rakat másik trade oldal, inkább azokat preferálja, mert ott nem lehet pénzért venni semmit, csak trade.
Amúgy ja, én is csak tradelek. Szerintem a népek nagyja így van ezzel. Persze vannak olyanok, h 100efg-n ülnek, azon kicsit elgondolkodom, mégis hogyan? Mert ha nem vette, akkor a trade az élete. -
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Passzolom a matekját, de ha már így levezetted, ennek örülök, nem hajtok tresherre tovább.

-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Shako most is kb ist szerintem. Ezek az eth cuccok lettek olcsóbbak, régebben volt ez 400fg is.
-
ncc1701
veterán
Tegnap esett eth cv. Elsőre el akartam adni, de láttam, h már csak 40fg, inkább larzukkal socketeltem, és odaadtam a mercnek. Másodikra kijött a lvl17-es aura az insighton. Sajna normal attack speedes a cv, jobb lenne vmi gyorsabb.
-
ncc1701
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Az komoly, pindle nekem csak gul-t dobott.
Sajna az a rúna az igazán értékes, amit keresnek. És azt keresik, ami a keresettebb rúnaszavakba megy, grief, enigma, cta, mittomén, hoto. Vex, jah, ber, ohm.
-
ncc1701
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Bazzeg, szerencsés flótás.
Szintén boci? Player mennyi? -
ncc1701
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Azért az komoly, gratula. Hol?
-
ncc1701
veterán
Bált gyaktuk haverral, run közben a mobokból esett egy arany sacred armor. De nem az lett.

-
ncc1701
veterán
Jobb oldali skillnél kiválasztod a bo-t, és elsütöd, ennyi az egész.
Mintha es-t tolnál a varázslódra. -
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Ez az, h én is max megnézném, és eldobnám. Közben 5 ist az ára.

-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Cta, mint írták. A 3es pedig gondolom pvp karinal érdekes.
-
ncc1701
veterán
válasz
Joco_77
üzenetére
Nekem az elmúlt sok év tapasztalatom az, h az elején az act bossokat érdemes runolni, mert drágán el lehet adni a shakot, ucot, zakát, ilyesmit. Aztán ahogy ezeknek lemegy az ára, át kell térni másra. Cs, baal, boci. Speckó páncélok, eth socketes allres pala pajzs, ilyesmi. Havernak most esett egy 5 socketes archon staff +3 energy shielddel, első bid a jsp-n 1kfg.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Ebből az elsőt vállalom. A második odaadós része még ok, de nekem kettőből 2 csak 2 socketes hulladék lett.

-
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Defense szerintem is halál mindegy. A block, ami számít. Palámmal 75% block mellett állok a baalrun közepén, és simán bírja. Ok, az egy smiter, kell is neki tudnia tankolni.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Elvi. Shakónál is a 141defes horror. PEdig tök mindegy, h 141, vagy 99.
-
ncc1701
veterán
válasz
Reinhardt
üzenetére
Pindle nekem ebben a szezonban lóf@szt nem dobott. Andit, Mefit, bocit, mausoleumot, és ancient tunnelt tudom ajánlani. Ha bika a karid, akkor travinicálban a tüzes köcsögöket a végén is. Bál, és diabló is érdekes lehet. Én kompletten le szoktam gyakni az összes act bosst, duriel nélkül, plusz pindle, bocik, countess, és még járok kulcsokért is. Egy ilyen kör 15-20 perc simán.
-
ncc1701
veterán
Asszem hiba volt superior armorba rakni duresst. Laza 800k volt a javítása.

-
ncc1701
veterán
válasz
Vismajor01
üzenetére
Sejtettem, h tudod, csak a történelmi helyesség miatt írtam bele.
Embert nem láttam, h így lukasztott volna itemet. -
ncc1701
veterán
válasz
Vismajor01
üzenetére
Tud junik cuccot kockában likasztani, SoJ kell hozzá.

-
ncc1701
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Hát nem. Jó runt marha nehéz találni. Ahol van egy gyors sorci, aki lemegy. És van egy olyan csapat, aki nem csak láblenget.
Most ha full játékba akarsz belépni, akkor lockolnak. Ha olyanba, ami még nem létezik, szintén. -
ncc1701
veterán
Annyira mocsok szar ez a játék lista, h az elképesztő. Nem tud kommunikálni a szerverrel, nem tud játékba belépni, ha szerinte még nem létező játékba próbálok belépni, akkor kapok 1 perc pihit. Csinálják már meg végre.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Figyelj, engem most beengedett. Maximum holnap, nem nagy kaland.

-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
És megint, ez a harmadik sorom.

-
ncc1701
veterán
Hehe. Lement a sor, jutalmam eg cannot connect to server, majd 174-es szám húzása. Ez mondjuk már kabaré, gyakorlatilag 2 órája várok.
-
ncc1701
veterán
Tök jó, sorban állás. Kivárom, bejön. Rákattintok, h online, megint újraindul, 122-ről.
-
ncc1701
veterán
Smiternél az normális, h a fegyver durabilitije fogy?
-
ncc1701
veterán
Két socketes lett az eth ca.

-
ncc1701
veterán
válasz
Vismajor01
üzenetére
80fg a lukatlan/5 socketes. Asszem meg fogom rizikózni, de még alszom rá.

-
ncc1701
veterán
Pul sok, felezd le, azt nem fogadom el érte. A dex tudom, h useless. Ne aggódj, ha 40hp lenne, vagy 7fhr, akkor már istet érne. Vagy kettőt.

-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Amúgy, addig próbálj szerezni egy ilyen fejest.
Nem drága, 20fg, az tán vmi lem környéke. Smiteremnek ez kellene, de még nem esett ilyen. -
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Tudom, ne aggódj, oda szántam.

-
ncc1701
veterán
Na, ez vicces volt. Nyitom a bocit, 1mp alatt elfeküdtem. Betette a piros kaput egy nagy csapat bociba. Ez tipikusan az az eset, amikor meg sem próbálok visszamenni.

-
ncc1701
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Sajna larzukbá 5 likat tenne bele, úgyhogy ez trade, nekem 4 likas kéne.
-
ncc1701
veterán
Eth CA, nec PB sk + 6dex. Jól alakul ez a nap. Viszont a ca-t tán eladom.
-
ncc1701
veterán
A maosoleumba a cold is ugyanúgy jó.

-
ncc1701
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Az szép! Oda én nem tudok menni, mert cold immunisak sajna.
-
ncc1701
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
De nem ám.
-
ncc1701
veterán
Miért, amúgy jó valamire?
-
ncc1701
veterán
Eshet bárhol. Amúgy hell bocik, ancient tunnels, pit, ilyesmit érdemes farmolni. Nagyon ritka, és ezzel még óvatos is voltam.
-
ncc1701
veterán
Lower kurastban van 1, vagy 2 tábortűz, és az azok melletti ládákat kell nyitni. Ott eshet "nagyobb" eséllyel hr. Nyilván pl8-ban érdemes ezt csinálni.
-
ncc1701
veterán
Köszi, de tegnap lett gyorsban tradelve, 1fg item.

-
ncc1701
veterán
Srácok, ha valakinek esik egy raven claw unique long bow, akkor gondoljon rám, köszi.

-
ncc1701
veterán
Űbereknél haltam már be anno a fullos necrómmal, mert nem figyeltem.
Nem halhatatlan az sem. -
ncc1701
veterán
Ja, akkor már értem az üzletpolitikájukat.

-
ncc1701
veterán
Nem tudsz minden coccot egyedül megtalálni, mert annyira random a játék. Nem is tudom, hány 100 kört mentem ocu, shako után, esett mindenféle, amit vagy eladtam, vagy elajándékoztam, és vettem belőle magamnak shakót, ocut tegnap. Nem érzem kevésbé keménynek a cerkát attól, h nem nekem esett. Már esett sok belőle, majd fog is, de már nem akartam tovább várni.
Mellesleg a spirit annyira jó, h az ocu nem sokat dobott, inkább az mf számít, nem mindegy, h 240, vagy 350%. -
ncc1701
veterán
Mikulás, na ezt megkaptam.
A nekródnak tényleg nem kell annyira vészesen sok mana, majd ha lesz enigmád, akkor ráérsz átgondolni. De ez nagyon szép bökő. Fejesre kell neki life leach, és kalap. Ha meg lefekszik, akkor tudja az ember, h ott baj lehet, és pucolás van elfele.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Asztalos klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Mini PC
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest