Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
“…mindig allround karit akarok nem külön helyeken farmolós célgépet.”
+1
-
wm2
őstag
Eszembe jutott még valami a Smiterrel kapcsolatban. Ez erre a karakterre különösen igaz: Lying Character Screen.
-
wm2
őstag
válasz
ncc1701
üzenetére
Ő is.

Úgy áthoznám.
De kénytelen leszek megcsinálni Resurrected-ben is. Amúgy nagyon szerettem a Dusk/Guillaumes kombót. Így mutatott ő jól. Ki van szedve a str bug. Ki van matekolva. :-) Szerettem ha látták miben, mit csinál. Ő amúgy kicsit mfesítve is van a dex dmg kárára, de nem kell félteni. Hogy haladjon is meg ott van az amu neki. Egy ilyet kellene itt HC-n is találnom. Sima magic is megtenné kezdetnek. -
wm2
őstag
válasz
Lokids
üzenetére
Smite pala lvl79. de őt annyira gyengének érzem, hogy az elmondhatatlan.

Hm. Én egy lvl9-es fegyóval meg egyéb fos dolgokkal toltam be hellre. Kellenek neki cuccok szerintem, hogy hell kompatibilis legyen. Olvass vissza, hogy ncc1701 vagy Vismajor01 hogy építette fel. Az sokat segít. -
wm2
őstag
válasz
Peddy789
üzenetére
Jó kis beszélgetés alakult ki ebből.
Jók ezek. Kellenek. 6-8 multiban leosztom a pofonokat az 50 ias-el, bekábulnak és futok tovább. Nem emberkedek. A meló nagy részét hammerdin vagy ele dudu végzi úgyis. Mint a vaj. Nem kell oda nagy segítség. Én max. azzal szoktam “vagánykodni”, hogy bárhova beállok. Régen persze, ameddig volt iron maiden, ez másképp volt. 
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Peddy789 szépen összefoglalta nekünk.
Amúgy az in game tradeket én is jobban szeretem. Kedvenc példám a perf zaka vs perf upped gore. A Zaka 1 Jah volt. Mondjuk lyukat nekem kellett bele tenni. Tele voltam viszont Jah Ber rúnákkal, vmit venni kellett. Gondoltam veszek egy 190+ upped Gore-t. Bejött a jsps. Azt mondja 80 fg. Mondom nem fg-zek hr-ben mondja. Azt mondja 60. Mondom mi? 60 hr egy upped Gore. Mondom 1 Jah volt a perf Zaka! Válasz: “noob!” És kilépett. Persze le is tettem erről az itemről. Vettem inkább charmokat. Nem kösz. Nekem az a világ nem hiányzik. Lassabban haladok így (relatíve) de igazából az sem érdekelne ha meghalna a Pala. Már rég nem ezért játszok.
-
wm2
őstag
Megérkeztem HC-n Hell-re. Ilyen csudaszép dolgokban. Van wp-m mindenhova ha kell. Végig smiterrel g...nagy élmény volt.
Volt 2 save/exitem meg egy nagy mákom az ősöknél. Most viszont visszamegyünk nightra még egy kicsit és elkezdünk rúnákkal meg amethyvel boltolni. Közben figyeljük az árakat. Alap Shako Gul Ist. Hát itt HC-n nem Pgm-ekért fog menni van egy olyan érzésem.
Kell egy Raven és egy Zaka. Meg szépen sorban a többi. Türelmesen. Aztán felhúzzuk 90+-ig. Aztán majd megint átalakítjuk, feltéve ha craftban fortuna rám mosolyog. -
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Fullos online dia/baal runokban, úgy értettem.
Más. Grief.”Grief's +dmg is not displayed on the screen.”
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Alakul ez! Tetszik. Viszont:
nekem a 65% CB köré épül
Próbáld ki 8 playeres módban is.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Jah. Arra figyelni kell. Ezért van az invben coral meg emerald stb. grand charm, hogy jó legyen a többi resist, ameddig nem sikerül jopbbra csiszolni a dolgot. Alá meg life charmok.
@MutantZombie Hát én is örülnék egy teleportos amunak. Sima magicnek is. Merc 50430.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Ha kialakul in game egy haveri kör, az ilyen 3-as CTA-kat egymás közt szoktuk adogatni nl-ben. Lvl 95+-os Paladinnal viszont csak imittamott használom. Eleve semmit, vagy alig rakok itt már a str-dex-re. Minden megy a lifera. A cuccokhoz meg blockhoz egy jófajta torch/anni/gloves/amu. Public dia/baal runokban (főleg hc-n) szeretek Dudukkal nyomulni, és kényelmesen lehet gyűjtögetni az xp-t.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Bármilyen jobb, mint a semmi. Majd lesz jobb!
Én arra leszek kíváncsi, hogy mennyi Maras30-at kell majd egy ilyenért adnom:
Kezdem érezni, hogy kihúzna a szarból. :-) Treachery már megvan. Str/Dex glovest kell majd craftolni ezerrel. Később. :-) Úgyhogy amethy meg amn ral megy majd cserére. Gyűjtögetjük szépen.
-
-
wm2
őstag
Van ez a natures peace ring, keyrun Nihlathakhoz szokták keresni.
-
wm2
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Használok Gore-t.
Nagyon fasza kis str dex 10% cb glovest is.. Nem nagyon haltam meg mostanában. Ami azt illeti, CTA nélkül is jól elvagyok. Egyébként tudod mennyit ér non-ladderen a Cham? Kb. semmit. A act 5 merc meg egy fan dolog volt. A barb mindig az aktuális eladásra szánt Grief/Lw-t cipelte. Ezért volt tartva. Abban viszont igazad van, hogy oda kellett volna írnom, hogy nem ez a standard Smiter. De mindközül ezt szerettem a legjobban eddig. -
wm2
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Szeretem a Chamed Shakot ( “cannot be frozen” ). Hozzá 2xbk ring +2 all sk + life. Rohadtul nem dobtam ki rá pénzt.
Ez egy ilyen Smiter lett. Sajnálom, hogy ennyire zavar. Azért remélem aludni fogsz tudni ettől. De ráteszek még egy lapáttal. HC-ben is ugyanez a terv. Pedig mennyivel hasznosabb lenne 2 raven frost… tudom. -
wm2
őstag
válasz
Lokids
üzenetére
Hiba volt.
Amplify is kell. Én az atmast használom. De ez is idegesíteni fog, mert sokszor megvirrad mire működésbe lép.
Ha akarsz valami mást is kezdeni egy smiterrel, a low budget nem elég neki. A paladin combat skillerek meg nem a legolcsóbbak. Tapasztalatom szerint egy kis plusz fhr frw sem árt neki. De leginkább str, hogy minél több pont menjen az életre. -
wm2
őstag
válasz
Lokids
üzenetére
Abból tudsz Black-et csinálni. Én is arra gyúrok hc-n.
A smiter nem farmolós kari. Egyvalamire jó, de arra nagyon, agyonverni diablót és baalt. Mondjuk én szoktam menni vele traviban meg shrenk ilyesmi. Meg hc-ban vele walkolok (az ám a kemény!). Egy több fős runban viszont nem vele kell menni hell sanctuaryba. Persze szívbaj nélkül beállhatsz vele a mobok közé (úgyértem Baalnál). Én szeretem. 
-
wm2
őstag
-
wm2
őstag
válasz
ncc1701
üzenetére
Én nagyon meguntam egyedül überezni. Többen jó. Random cuccokban Sörözgetve.
Persze előtte végigtakarítani act1-5-öt. Hc-ban full tescosban nyomom. Szarban kell túlélni. Rakat bug közepette. Megvan a szépsége.
És ahogy írtam korábban, ppill esküszöm jobban élvezem, mint azzal a high lvl smiterrel, amit ajánlottam. De tényleg nem drága összehozni. Mondom én nem fg-zek. Nem érdekel. -
wm2
őstag
válasz
ncc1701
üzenetére
Én baranars starral mentem nekik először.
Nagyon régen. Life tap bottal. Úgy, hogy nem fg-zek és nem veszek semmit kp-ért, úgy egyszerűen csak összetradeltem rá mindent. 30 ias 390+ Grief a Lo rúna árában megvolt kb. mindig ladder vége felé. CoH a Ber rúna árában. 15% ed-s CoH Ber + Vex vagy Ohm hozzá. Zaka sokszor pgm-ért. Perf Zaka lyukasztva volt 1 hr. Bk3 ist-ért vagy még annyi sem. De most én is treacheryre gyúrok jó sok cb-vel. Ám lvl95-ön már nem akarnám ebben látni. A barb merc lw-vel meg vicces.
Egymaga eltakarítgat vele. Ketten meg végigszaladtok pár sec alatt Tristamon. Nagyon sok torchot kell ezalatt érteni, mert non-ladderen ami nem 20xx volt, az szinte kuka. Egyszerűen az érte meg a kereslet miatt így freebe adtuk a 13-13 valamiket.Jah igen, saracen amu. Asszem 1.10-ben még volt iron maiden. Szerette minden melee!
-
wm2
őstag
válasz
aradebil2
üzenetére
Én meg leírtam én hogy toltam. Még így sem drága annak, aki fg-zik. És legalább néz is ki valahogy. Viszont egyáltalán nem írtam, hogy hülye, aki nem így csinálja. Felőlem aztán mindenki abban tolja, amiben akarja. (Korábban a topikgazdával már kibeszéltük a low budget smitert.)
-
wm2
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Gondolom full game dia-baal runban és simán beálltál a mobok közé, aztán mehettél is PvP-zni.
-
wm2
őstag
válasz
ncc1701
üzenetére
Én így toltam az übert:
Smiternek Verdungo kell! 15 Dr-es. Mondjuk egy 35 vita = 105 life. CoH + Ber-ed Zaka + Chamed hako + 2xBk ring. Az 41 dr (50 a max. dr in game). 50 ias bp legyen mag fanával. Ha nem akarsz 20 ias glovest használni, mert kell a draculs, akkor máshogy hozd össze az 50 iast. Pl. 35 ias Grief + 15 ias jewel valamibe. Vagy Hlords amu. Grief legyen, mert anélkül szopás. Használhatsz Phase Blade Grief-t, mert azt nem kell javítani, de magas a dex req, ami kurva sok életet elvesz. Berserker Axe-val toltam. Javítani kell, de cserébe nem halsz annyit. Legyen vagy 2 milla gold a boxban. És mehet az über. Az MDR-t hagyd a francba. Mephit csald ki bal oldalt, lent a sarokba. Vagy fent. Püföld ameddig nem kapcsol be a draculs life tap meg igyad a full rejuvokat. Anélkül el ne indulj! :-) Mephi qrva convi aurája a Smiter egyetlen gyenge pontja. CoH legyen rajtad. 15% ed-s Dusk a legjobb rá. Utána jöhet a másik kettő. Az már könnyebb lesz. Ha torch gyártásba akarsz fogni és 1-2 perc alatt akarod lezavarni az übert, akkor kell egy barb merc last wish fegyóval. Barb mercre tedd rá a Guill sityakot 40 ed-s jewellel. Armor upped eth Duriels + jewel bele. Aztán sotyizz. Str + resistet okosan össze kell matekolni, ameddig nincs egy pala torchod + annid. Egy Coh + Zaka párossal elég egy low-mid torch/anni, ami nem vészes árban. Egy Smiternek CoH + Zakával felesleges a 20/20 pala torch. Sztem.
-
wm2
őstag
válasz
Elemental
üzenetére
Elemental. Ha találnál HC-n egy ilyet. Eltennéd nekem?
Ha csak sima teleport van rajta az is kell. All resistes mégjobb lenne.
Holnap írok privit Goblin ügyben. Tolni fogom egész hétvégén.Egy Atmas Scarab kellene majd Hell előtt. Meg egy random Raven Frost. Csak a cbf miatt kell. Dex nem érdekes. Full low is jöhet.
@tiborv: írok majd.
-
wm2
őstag
Van még egy fasza bug, amit észrevettem (bár korábban nem csinálta). 5ösével rakja a stat pontokat. Szóval ha hagysz, erre figyelj oda.

-
wm2
őstag
Régi D2-ben volt egy olyan fítsör, hogy amikor bedobtad a ládába a cumót, egyből a kockában kötött ki. Itt most az van, hogy ha ráklikkelek vmire az inventoryban, akkor vagy ledobja a földre, vagy eladja az árusnak. “Remastered”.
-
wm2
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Ha nullázzák a manád, akkor működik. Előfordul, hogy jól jön.
-
wm2
őstag
HC-n Night elején ilyenekben tolom. Meg persze egy 3 sox armor rubinttal. :-) Crushflange + kéne egy Goblin és van 63% Crushing Blow (majd hétvégén jelentkezem érte, mert nem sok időm van). Lvl 50 környékén meg jöhetnek a + 1 all sk blood amuk és jobb glovesek. Nagyon araszolgatós, de sküszöm élvezem! Tököm kivolt non-ladderen az "O Shako 139 def" (válasz "crap, need 141")-ből. Rém unalmas volt.
-
wm2
őstag
válasz
pachito
üzenetére
Van egy olyan gloves, hogy Bloodfist. Ugyan 10 ias de magas FHR + 40 life +5 min dmg miatt még a Paladinok is szeretik, ám Barbnak igen hasznos, ameddig nem találsz jobbat. Ha 20 ed-s esik uppold fel és akkor később, mint perf rolled item el tudod adni. Amazonnak is jó, mert szegény ha kap egy pofont, megmered.
-
wm2
őstag
Azt, hogy nem mindegy milyen GC-t kapsz. Clean vagy + life. De hiába kapsz egy lifeos Ama Passive vagy Necro Cursest, esetleg Assa Martialt, kuka. A max ar small charmnak nem muszáj perfectnek lenni, akkor is többet fog érni pl. egy barbnak a clean sk-től. A Bow GC 7 frw meg sokszor drágább, mint mondjuk 30+ élettel. A sorcok mf-elő karik, általában 1-2 GC-t hordanak, amúgy tele vannak 7mf + mana smallokkal stb. De még ott sem mindegy, hogy light vagy fire a GC. Clean vagy +life. Általában a light-cold-fire a sorrend árban. A light + life a drágább. Firet sokszor alig lehet eladni. A clean ladder közepén már eladhatatlan. Oda akartam kilyukadni, hogy én inkább veszek, mint elpazaroljak rá 40 ametisztet vagy rubint. A PC más tészta. Azért 10x drágább, mert pl. egy smiternél nem játszik a max dmg ar és a life leech. Neki az a jó, ha minél több life GC van az inventoryban. Árban partiban max. egy Ele vagy Java + life van vele. De sokszor fizettem már rá egyJava 40+ GC-re, hogy Pala 40+-t kapjak.
@ncc1701: vagy Last Wish. Barb mercel, akinek szintén LW van.
-
wm2
őstag
Pont, hogy a small charmok érik meg. Pl. a 3-20-20, 5 all res 20 life, 20 life 17 mana stb. Szerintem. Gyakorlatilag egy GC ér sokat. A Paladin combat. Ahol játszik a max dmg/ar a GC le lesz cserélve egy idő után. De próbálj eladni egy Ama Passive GC 40 lifeot sokért. Good luck.
-
wm2
őstag
válasz
ncc1701
üzenetére
Egyetértek. Uppolt Gore is ilyen.Vagy a már említett Titans. Amit idővel az okosabbja elad egy 6/40-es magic javelinért.
In game vannak a legjobb tradek szvsz. Csak türelem kell hozzá. Egyébként az fg harácsoló jsps-sek is ott kukkolják az in game tradeket, hogy hozzájussanak vmihez, amivel aztán némi haszonra tehetnek szert. Rengeteg olyan példával lehetne élni, ami (ez most régi d2 trade példa) in game 2-3 hr volt, az jsp-n a 10szerese, mert “haver! Ez egy ezmegazmegamaaaz!”

-
wm2
őstag
válasz
Robert1987
üzenetére
Kérj ajánlatot! Én sokért adnám. Nem rúnáért, mert azok lassan elveszítik értéküket. Cserélni jobban szeretem az ilyet.jah most látom amu, hirtelen ringnek néztem

-
wm2
őstag
Crushing blow. <3
-
wm2
őstag
válasz
sumdudum
üzenetére
Egy csomó szempont van. 1660Ti-vel használtban gondolkodhatsz már szinte csak. 10500H procival 3050 Ti-s 165/300 g-sync, a 11400H procival sima 3050 120/250. Végül sokminden mellett az ár dönt.
Hordozható kellett és 17-est még véletlenül sem akartam. Tetszik a Legion. Kompakt. Jó. A csilivili piroszöld vasak nem az én világom. Ez is egy szempont.
De hagyjuk ezt. Játsszunk. -
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Baal runoknál használjuk a +5% xp miatt. Lvl 95-ről 96-ra jól jön. Főleg ha az Anni is low xp-s. Amúgy semmi másra. Fogod látni, hogy ott áldogálnak Ondallal mikor a Hammer melózik.
-
wm2
őstag
válasz
diegho
üzenetére
Lenovo Legion 165Hz-es. Nagyon minimális venti susogás van. Hőm. 60 (cpu) 65 (gpu). Brutál jó a hűtése. Olvastam, hogy az 1650 is elég hozzá, de aki teheti lépjen feljebb. Nem bánja meg. Itt van egy AMD/3050Ti videó fps ügyben. A Legionnak ettől messze jobb a hűtése.
-
wm2
őstag
válasz
ncc1701
üzenetére
Nyilván én is mindent elteszek, ami másoknak jól jöhet, de ez most szigorúan egy HC Smiter lesz, addig, ameddig nem lesz Ladder. Nem akarok sok karakterbe időt ölni. String öv is jól jönne majd. Meg egy Atmas Scarab physical immunok ellen. Bár én azokat kikerülöm, de traviban jól jön az Atmas.
Mivel Grief nem most lesz, Black fegyóval tolom majd és CB-ra támaszkodunk. Legyen minél több belőle. A Treachery meg CoH helyett. 50 ias 27 fhr elég szokott lenni. Olcsó budget kari a Smiter. Szeretem. Nihlathakhoz egyedül viszont nem fogok lemenni.
Jussak el nighton vmeddig. Addig ne adjatok semmit. Régen nem kezdtem új karit. Megszoktam, hogy Smiterrel simán berohanok traviban. Ez most nem az a liga. -
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Próbáld meg a caster cuccokat. Amn/amethy (ring). Ral/amethy (amu). Ezek kellendőbbek. Barboknak Thul/pEemerlad amuk kellenek a +10% block miatt. Ezeket aztán lehet cserélni bloodra. Sokkal nehezebb jó blood amu/ringet összehozni, mint castert. Persze ez is relatív.
De még ezektől is ritkább, hogy összejöjjön egy olyan “knockback” crafted gloves, hogy 2 bow +20 ias +15str/15dex. Van rosszabb a dual leech ringtől. 
-
wm2
őstag
válasz
Jocika84
üzenetére
Ez max dmg-vel és 15-20 str-el még komolyabb lenne. Nem rossz így sem. Tökmindegy miből csinálod. Húsz év alatt rengeteget craftoltam. Hagyd a matekot ha nem akarsz belehülyülni.
Ők a kedvenceim. Smiter és Sorc amuk.
-
wm2
őstag
válasz
johnyblaze
üzenetére
Van ott élet?
NL-t nyomjuk ligában. De pang az is. Főleg szólóban unalmas. D2R-ben HC-zni fogok. -
wm2
őstag
Igen, de bármi egy PC 45-höz képest fele annyiba kerül. Vagy még annyi sem. Nem beszélve arról, hogy a pro karik max ar life small charmokat használnak. Egy PC 3xL GC 6-7-8 hr ppill régi d2-ben. 2-3 db elég belőle PvM-hez. Egy Ama Passive sk 40 life eladhatatlan. Martial 45 is kuka.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Van olyan magic ring/amu alap, hogy vmi “craftsmanship”. Még req lvl érték sincs. Dobott már rá olyat statokat, hogy csak néztem.
-
wm2
őstag
válasz
Peddy789
üzenetére
A bow amazon amugy mindigis is inkabb csak fun karakter volt…
Vagy PvP. Futottam már bele néhányba, hogy csak lestem. De már ez a Diadem kész vagyon hozzá, és utána jön még egy perfect Diamond Faith, hogy a 451 psn sc-ról, meg a 12x 3frw/3max/15+ar smallokról vagy 24x 3max/10+ar/20life smallokról ne is beszéljünk. Teljesen más szint, mint egy nm PvM.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
le is lehet tojni a mögötte lévő dolgokat
Én azt tenném a helyedben. A ‘doom knot’ meg egy teljesen jó ring. -
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Nem olyan drága az amúgy. Ezeket a számokat teljesen felesleges nézni. Arra kell menni, amire szükséged van. Itt van az egyik átlagos high lvl Smiterem 1. 2. 3. 4. 5. 6. Kb. egy ladder szezon alatt megvan. Picit foglalkozol vele utána és egy év alatt kész a PvP Smiter (átlagos játékra szánt idő mellett). Semmit nem veszek fg-ért meg kp-ért. A kesztyűt act-en vettem. Alap gloves. Rare jewellel raftoltam. Itt a 10% CB számít meg a str, a többi grátisz. Life leech totál lényegtelen smiternél. Hidd el, ha valaki budgetban tolja, az én vagyok. De így is el lehet érni szép dolgokat. A 15% ed Dusk CoH 1 Ohm volt. :-) Ber meg a többi rúna esett. A Verdungot általában Shrenk dobja. Másodjára (abban a szezonban) dobott egy 38-13-15-öst. Bőven jó. Chamed Shako + 2 Bk ring. Azt a 31 life Pc sk-t Pgm-ekért vettem. A Jsp-sek szeretik osztani az észt, hogy mi mennyibe kerül. Meg miért. Ne foglalkozz vele. Nem mindenki úgy játszik, mint ők.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Érdemes. Rareben lvl 48-ason is lehet már valami használható stat. Egy izmos crafted viszont lvl96 is lehet. De azok brutálisak. Viszont egy rare lvl74 dual ring már egészen jó dolgokat adhat neked. Ez pl. crafted, vállalható szinten szintén jó. Ne add fel! Csak türelem! Használj Beast Ba-t (Ba=Berserker Axe). Az ad elég erőt, akár plusz 40-et is. Egy Ber rúna kell hozzá. Ezzel alacsonyabb str lvl req ringet is nézhetsz. A fana aura is jól jön majd.
-
wm2
őstag
válasz
tiborv
üzenetére
És ezt vki vagy szereti, vagy nem.
Nemsokára indítok egy Smitert. Ez a kedvencem. Leírhatom, hogyan építem fel, hogy ne nagyon nyiffanjon ki. Egyébként egy rém olcsó dolog. És ugyan egy dologra jó szinte, de arra nagyon. Még Last Wish sem kell hozzá, bár azzal tényleg egy fingás az über.
-
wm2
őstag
válasz
ncc1701
üzenetére
Csak Meph convi aurájával (über) kell vigyázni. Nihlathak sem a legjobb hely emberkedni (még natures peace gyűrűvel sem). Meg a dollok is gyorsan kerülendők. Ezért szoktam begyűjteni vagy 2db 7 frw Pc sk-t is (én nem szeretem az enigma-t, ha hiszed, ha nem, tele amut használok coh-al). Nem árt ha tudod néha szedni a lábad.

-
wm2
őstag
válasz
üzenetére
Nem véletlen, hogy a legtöbb bot hammer. Bár a meló nagy részét az MF boszik végzik körülötte. Esélytelen, hogy bármit is felszedj. Craft alapanyagokért szoktam velük futkorászni viszont. Crap jewelt lent hagyják. Ilyen szempontból hasznosak. Fury dudu vagy bármilyen Barb HC-ban az igazi! Ahogy egyik HC ismerősöm mondaná, “a többi kislányoknak való!”
Trap Assa + Smiter jó páros egyébként. Szeretem ahogy az Assa nyöszörög. Igazi BDSM páros ők is HC-ban. Főleg mikor high lvl-en beáll a Smiter bárhova. A többi kari meg jó messzire a bulitól Ondálokkal. 
-
wm2
őstag
válasz
sto1911
üzenetére
Ha beírod az google “rare fcr ring d2” láthatsz párat. Amúgy vmi lvl 90 körül gambleztam. Szvsz az számít jónak, amihez társul str dex vagy legalább az egyik. Ha ehhez jön még egy kis life/mana + resist már igen jó. De mondanom sem kell. Lottó ez is. Craftolhatsz is. A recept Amn + Amethy + bármilyen magic ring. Ugyanakkor, van “blood ring” is, nemcsak fászterkászter. Fogsz majd olyat látni, hogy “need dual leech ring”. Azok is sokat érnek. A lényeg röviden, hogy legyen rajta str pl. az élet és resist mellett. Mondjuk 20.
Str dex nélkül kuka. Ez azért kell, mert egy high lvl Pala nem rak csak életre. Gloves 15 str. Ring 20 str. Amu 30 str és megy minden az életre. -
wm2
őstag
válasz
sto1911
üzenetére
Érdemes. Az egyik legfaszább 10 fcr str dex life res ringet Act1-en gambléztam. Az árából megvolt a Grief Zaka CoH Dusk meg egy 15-18-9 Anni Smiternek. Mai napig megvannak. Azt, hogy mennyit ér egy jó rare ring ne kérdezd. Én mindig ajánlatot kérek. Avagy mindenkinek annyit, amennyit hajlandó fizetni érte.
-
wm2
őstag
válasz
pachito
üzenetére
Van egy olyan sztori, majd vki megerősíti, vagy elveti, hogy az eredeti forráskód elveszett. Ugyan a D2 alkotói jelentkeztek egy teljes remaster felvállalásával, de a Blizz elhajtotta őket és maradt a külcsíny. Pedig én megelégednék annyival is, ha a fend bugot kiszednék.
-
wm2
őstag
válasz
ncc1701
üzenetére
Azér ha találnál egy ilyet, tedd el nekem légyszi. Köszi.

-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
ezért tolom szinte csak a ringet, amut (ha meg nem dob semmit, megy craftba)
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Magát a boots típusát látod gambleben. Light plated több lesz, mint battle. Vagy heavy gloves is több, mint vampirebone. Klikkelgethet ki be a gamblere, mire bead egy battlet.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Jah igen, az battle. A Goblin Toe a light, ami kezdő smiternek nagyon jó. Ha találsz perf Gore-t, azt meg érdemes uppolni (myrmidon greaves), high lvl smiter fogja használni.
-
wm2
őstag
válasz
üzenetére
A gamble lényege, szerintem, hogy megnöveld vele a jobb rare itemek találatának lehetőségét. Ezért gamblezunk speciálisan 1-1 tárgyat, pl. amut meg ringet. Nyilván, high levelen van rá ~3,5 millád. De ehhez jön, hogy sokszor 10x3,5 millióval sem mész semmire. Ugyanakkor a kék tárgyakat sem kell lebecsülni, mert egy lvl45 3 pc 10 fcr magic amu is eladható. Vagy 3 shape sk +100 life. Példák. Rengeteg apró szar van, amivel szép boltot lehet csinálni. Bármennyire furcsának tűnik, high levelen magasról teszünk a unique itemekre. Nyilván ez sem minden karakter esetében igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Linux kezdőknek
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4060, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
: “Damage to demons" doesn't work on smite itself. Only works on your zeal attacks.”

De kénytelen leszek megcsinálni Resurrected-ben is. Amúgy nagyon szerettem a Dusk/Guillaumes kombót. Így mutatott ő jól. Ki van szedve a str bug. Ki van matekolva. :-) Szerettem ha látták miben, mit csinál. Ő amúgy kicsit mfesítve is van a dex dmg kárára, de nem kell félteni. Hogy haladjon is meg ott van az amu neki. Egy ilyet kellene itt HC-n is találnom. Sima magic is megtenné kezdetnek.

Jussak el nighton vmeddig. Addig ne adjatok semmit. Régen nem kezdtem új karit. Megszoktam, hogy Smiterrel simán berohanok traviban. Ez most nem az a liga.