Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabee
senior tag
válasz
wikings2
üzenetére
"That said, one change we're planning is to increase the stash size to 12x10. As I said it is in no way a guaranteed change."
Egyik dolog, amin változtatni akarunk, az a láda (stash), amit 12*10-es méretre szeretnénk növelni. De ahogy már mondtam, nincs garancia arra, hogy be is fog következni.
Az a dolog lényege, hogy azért nem lövik le az újításokat, mert még ők sem biztosak abban, hogy mi fog rendesen működni, és mi nem
.By the way megadnám az accom, ha nem lenne full az fl-em, így pedig kizárt, hogy felvegyelek. Csab. néven kereshetsz majd reset után, addig nem gamelek. Reset meg szerintem - szigorúan szerintem - leghamarabb június vége fele jöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.