Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sumdudum
tag
hát új accountal se nem megy... ezt már reggel próbáltam...
de a jó az egészbe hogy haver egyik haverjának van szintén eredeti Diablo2+LOD és megadta a cd kulcsát ingyéé mer nincs nete, most már csak holnap visszakell kérnem a cédét mer ma elsöröztem az időt..
hát én valahogy éreztem hogy az uj pecss az eddigi csalók kiszúrására szolgált és énis kétkedve fogadtam ezt az easy map-at mer nagyon diablos volt a háttér nekem, de hát a fanatikusok azért elég elképesztő oldalakat tudnak csinálni szóval lehet hogy az ő kezük is benne volt de mondom nagy a valószínűsége hogy igen mivel így ujjabb bevételhez jutnak és azt sem hiszem hogy valamelyik fanatikus nem egy programozó lenne aki átnem nézte volna a forráskódot hogy mit is csinál...
amugy nem igazán zavar hogy tiltottak mert tisztában voltam a következményekkel hát így jártam... hát ez van de mondom van uj cd kulcs ingyéé ugyhogy örülök..
mellesleg télleg 3000forint amit egy hétvégi berugásból kitok fizetni; monjuk a CDgalaxisban 4rugó de az is egy bliccelő hely ott vettem énis és akció volt erre a diablo+LODra elméletileg a reklám szerint 3rugó volt de mikor tesóm megjelent mer nem volt időm megvenni akor simán 4rugót kellett csengetni holott még egy hétig akcijó volt, az volt a gáz hogy nem világosítottam fel az akcijóra mivel hogy ő jogot tanult és simán elintézte volna ezta helyzetet talán még ingyér megkaptam volna a cédét..
ezen a nyáron majdnem ott dolgoztam csak kihagytam pár fontos végzettséget amit bekellett volnaírnom(korán reggel volt..)...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Path of Exile (ARPG)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- E-book olvasók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de a jó az egészbe hogy haver egyik haverjának van szintén eredeti Diablo2+LOD és megadta a cd kulcsát ingyéé mer nincs nete, most már csak holnap visszakell kérnem a cédét mer ma elsöröztem az időt..
hát én valahogy éreztem hogy az uj pecss az eddigi csalók kiszúrására szolgált és énis kétkedve fogadtam ezt az easy map-at mer nagyon diablos volt a háttér nekem, de hát a fanatikusok azért elég elképesztő oldalakat tudnak csinálni szóval lehet hogy az ő kezük is benne volt de mondom nagy a valószínűsége hogy igen mivel így ujjabb bevételhez jutnak és azt sem hiszem hogy valamelyik fanatikus nem egy programozó lenne aki átnem nézte volna a forráskódot hogy mit is csinál...