Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701
üzenetére
én is próbálom leszarni, de a gold és a giga xp loss együtt mindig visszacsábít a testemhez, akkor is ha 4-5x halok még utána le és anyázok végig. viszont nekem ez a része tényleg tetszik, hogy adrenalin van ilyenkor.
hát ja, necróval befejztem solo-ban hellt is tegnap (baal magic immune minion köre jól meg is sz*patott), engima kb ami még motivál. van is hozzá egy 510 def-es 3sox wire fleece félretéve, csak a többi hiányzik
cucc most: +8 bone spear wand, +35 fcr spirit, ptopaz shako, arach, trang claw/chance guard, 48 res aldur boots, +3 p&b amu, +39 mf gheeds, p&b skiller, 17/15 torch stb.jó, mondjuk gyűrűkből még lehetne pumpálni rest vagy skilleker, meg elférne még több gc skiller. de ha lesz cucc hozzá, poison necro-ba is respecelhetnék, azt sosem próbáltam még.
most viszont inkább a druidot tolnám. ele/ss skillerem már van hozzá, mától torch is, már csak a szint kéne. elemental az effektív, de baromira fun lenne így sétálgatni is:

Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- BestBuy topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Path of Exile (ARPG)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- OLED monitor topic
- Gyúrósok ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3829, 94% Akkumulátor
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
cucc most: +8 bone spear wand, +35 fcr spirit, ptopaz shako, arach, trang claw/chance guard, 48 res aldur boots, +3 p&b amu, +39 mf gheeds, p&b skiller, 17/15 torch stb.