Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A játék univerzuma emberi ellentétekre épül a megállíthatatlan technológiai fejlődés keretében, nem olyan túlzottan elrugaszkodott geopolitikai elemekkel.
Mivel az emberek jó esetben rendelkeznek erkölccsel, szerintem ezzel semmi gond nincs.
A sztori nem volt igazán szájbarágós, egyszerűen egy korrekt előzménytörténet, bemutatta az augmentációk kezdeti terjedését, az emberek reakcióit, főbb történéseket, tetszett. Ezt érdemes továbbvinni. Jensen pedig maga dönthetett (te dönthettél) arról, hogy hogyan viszonyulsz akár már csak a kéretlenül kapott augmentációidhoz is."A HR-ben az ellenfél figyelmeztet / gratulál, hogy milyen ügyes voltam, mert kinyírtam / feláldoztam XY-t kegyetlenül, és annyira látszik, hogy mit akarnak ezzel elérni, hogyan akarnak rám hatni."
Ezt a mondatot nem tudom értelmezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 PRO MAX Natúr Titánium 256GB Új állapot, dobozában GARANCIÁLIS!
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-13. gen.
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest