Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nekem is új lapost kell majd vennem, de nagyon nem mindegy, mennyiért. Elvből se mennék 150k fölé, attól lefelé viszont vagy használt, vagy nagyon akciós / kevés garis / Win nélküli alternatívám lesz -még 2016-ban is.
Ajtórobbantás volt a Deus Ex 1-ben is, sokat használtam, ha jól emlékszem, ráadásul fizikailag is ez a helyes szerintem: ne már, hogy egy szimpla ajtó kibírjon egy rpg-lövedéket vagy mellette felrobbanó aknát. Ez is adna a játékmenethez.
Szerepjáték, ja, de gyakran túl szájbarágós, túl erkölcsi nézőpontot akar bemutatni. Ráadásul mintha valami olyat akarna erővel lenyomni a torkomon, amit én alapból szeretek és természetesnek veszek. Legalábbis én ezt éreztem a HR-ben. Ha meg csak így lehet megoldani, inkább hanyagoljuk... Olyan beszélgetéseknek örülnék, amiben nincs semmi erkölcsi jelleg, illetve nem akarják ráhúzni ezt a nézőpontot. A HR-ben az ellenfél figyelmeztet / gratulál, hogy milyen ügyes voltam, mert kinyírtam / feláldoztam XY-t kegyetlenül, és annyira látszik, hogy mit akarnak ezzel elérni, hogyan akarnak rám hatni. Ezt nem szeretem. Ha lenne mondjuk csajozós része, más lenne a szitu; pl. tudnám, hogy ha szépen beszélek Malikkal vagy Megannal, leveszik a bugyijukat. Úgyis egy PEGI 18, miért ne lehetne?!

Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G5 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest