Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
Új hozzászólás Aktív témák
-
1. Sok esélyt erre nem látok, sok új tech lesz a motorban, én azt mondom, optimalizálva legyen, a nagyobb gépigény nem gond. (A HR közepesen épp jól elfut a nem épp mai laposomon, az új részre már újítanom kell majd).
2. A teljesen rombolható környezet tényleg jót tenne a játéknak, de az ajtóhack maradjon meg (meg is fog, hisz ez egy DX
). Szerintem nem lesz amúgy teljes rombolhatóság, csak több helyen lesz lehetőség átütni/kirobbantani falakat.
3. Wááááttöfák, ez egy szerepjáték, én minél több párbeszédet és átvezetőt akarok.
4. Ez tényleg elférne.
5. Szintén.
6. Alap.
7. Ja, ide is elférne némi reform, de olyan nagy bajom nem volt vele eddig sem.
8. Azt mondták hogy lesz.
9. Az új motor sokkal részletesebb látványvilág megteremtésére képes, ez már borítékolható, úgyhogy ezt megkapjuk minden bizonnyal.
10. Szerintem lesz víz, és nappalnak is mondjuk tudnék örülni végre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Asztalos klub
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Szerintem nem lesz amúgy teljes rombolhatóság, csak több helyen lesz lehetőség átütni/kirobbantani falakat.